adidas Running vak

od 252 Kč
Jednoduchá unisexová taška se zapínáním na stahovací šňůrku. Na přední straně klasické logo adidas Originals. Sáček na záda ve tmavě modré barvě a v kombinaci s bílou a oranžovými šňůrkami. Rozměry: 44x33cm Značku adidas a její historii není asi protřeba zvlášť představovat. V roce 1920 si mladý Adolf Dassler otevřel v malou dílnu na výrobu bot. V roce 1924 založil Adolf společně se svým bratrem Rudolfem společnost Dassler Brothers Shoe Factory…
forsize.cz
Za dopravu 109 Kč Skladem
252 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: adidas Running vak
Výrobce: ADIDAS
Minimální cena: 252 Kč
Maximální cena: 252 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Jednoduchá unisexová taška se zapínáním na stahovací šňůrku. Na přední straně klasické logo adidas Originals. Sáček na záda ve tmavě modré barvě a v kombinaci s bílou a oranžovými šňůrkami. Rozměry: 44x33cm Značku adidas a její historii není asi protřeba zvlášť představovat. V roce 1920 si mladý Adolf Dassler otevřel v malou dílnu na výrobu bot. V roce 1924 založil Adolf společně se svým bratrem Rudolfem společnost Dassler Brothers Shoe Factory a do výroby bot se pouštějí ve velkém. Rok 1948 je pro bratry tím stěžejním a kvůli neshodám se rozcházejí. Adolf využije spojení prvních slabik svého jména a příjmení a vytváří značku adidas, která patří mezi největší výrobce sportovní obuvi a oblečení na světě. Značka adidas spolupracuje s největšími ikonami sportu a kultury na světě a je jedním z pionýrů v oblasti nových technologií a designu. Tento víceúčelový vak adidas Originals Running je velmi praktický. Stylový vak využijete na každodenní nošení.

  • stahovací šňůrky sloužící i jako ramenní popruhy
  • vhodný k uložení bot, sportovního vybavení, aj.
  • materiál: 100% polyamid
  • rozměry jsou cca 43 x 34 cm, objem 1.5 L
Obecné info k produktu: černý vak, vak adidas Originals, unisex vak, vak na boty, sportovní vak, víceúčelový vak, vak na záda.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Batohy ADIDAS Nejlevnější batohy