adidas CT CAPRI kalhoty

Pro doručení zboží do Vánoc objednávejte:velikosti, které máme , nejpozději do 22.12., 12 hod.velikosti s dodací lhůtou 2-5 dní a více nejpozději do 12.12.2014, 12hod.Po tomto datu nejsme schopni garantovat doručení zboží do Vánoc.Zboží zakoupené v průběhu měsíce listopadu a prosince můžete měnit či vracet až do 20. ledna 2014. Nebojte se nevhodných dárků, našim zákazníkům vždy vyjdeme vstříc a rádi poradíme s výběrem.Přejeme příjemné online…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: adidas CT CAPRI kalhoty
Výrobce: ADIDAS
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pro doručení zboží do Vánoc objednávejte:

  • velikosti, které máme , nejpozději do 22.12., 12 hod.
  • velikosti s dodací lhůtou 2-5 dní a více nejpozději do 12.12.2014, 12hod.

Po tomto datu nejsme schopni garantovat doručení zboží do Vánoc.

Zboží zakoupené v průběhu měsíce listopadu a prosince můžete měnit či vracet až do 20. ledna 2014. Nebojte se nevhodných dárků, našim zákazníkům vždy vyjdeme vstříc a rádi poradíme s výběrem.

Přejeme příjemné online vánoční nakupování.

Tříčtvrteční dámské kalhoty adidas CT CAPRI ve sportovním střihu jsou vyrobeny přednostně na volný čas, kdy vám poskytnou maximálně pohodlné nošení. Lehký a prodyšný polyesterový materiál se vám přizpůsobí i při náročnější fyzické aktivitě při tréninku.
  • SLIM FIT je mírně zúžený střih kopírující postavu.
  • Černá barva.
  • Materiál: 82% polyester/18% elastan
CT CAPRI dámské sportovní 3/4 kalhoty adidas Performance Černé D89502 Tyto dámské značkové 3/4 kalhoty jsou černé barvy. Na přední části v horní oblasti jsou tři vodorovné pruhy, které jsou bílé barvy. Jsou na pohodlnou gumu, která bude vyhovovat každému. V pase je praktický šňůrka, která slouží ke stáhnutí. Dolní část má stylovou gumu.  Na levé nohavici v horní části je malý znak adidas Performance a nápis adidas.  Jsou doplněny o výrobní technologie ClimaCool, která zajistí odvod potu od těla a Vy budete v suchu.  Jsou vhoné na nošení ve volném čase, ale i při sportu.  Materiál: 82% polyester, 18%elastan Objednávejte pod kat. číslem D89502 Adidas CT CAPRI černé černobílá/M nakupujte v sekci Kalhoty a tepláky pro ženy. Další Sportovní kalhoty a tepláky značky Adidas nakupujte výhodně na lypo.cz.

Adidas Ct Capri D89502 jsou dámské capri kalhoty. Materiál ClimaCool Unique udržuje teplo. Vaše nohy budou štíhlé a kalhoty mají nižší rozkrok.

Parametry:

  • 82 % PE a 18 % elastan
  • váha 215 g
  • UVP +50
Dámské teplákové kalhoty tříčtvrtečního, volnějšího střihu, které připravila sportovní značka adidas.
  • Elastický pas s možností stažení.
  • Volnější příjemný střih kalhot.
  • Příjemný, lehký a prodyšný materiál pro dostatečně pohodné nošení.
  • Praktické černé provedení doplněné třemi vodorovnými pruhy na přední straně.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.