4M Solární robot

od 419 Kč
  Sestrojte si svého vlastního pohyblivého robota se solárními panely a motorem. Funguje na sluneční energii a na jeho výrobu se dají zrecyklovat běžné materiály. Podobu robota lze různě transformovat, třeba na dinosaura nebo monster robota! Tato sada obsahuje solární panely a motor k sestavení robota, který se pohybuje a to zcela bez baterií, pouze na solární pohon. Stačí vystavit robota slunečním paprskům a pak už jen sledovat, jak se…
Agátin svět
Za dopravu 119 Kč Neznámá dodací lhůta
599 Kč
Za dopravu 119 Kč Neznámá dodací lhůta
599 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: 4M Solární robot
Výrobce: 4M
Minimální cena: 419 Kč
Maximální cena: 599 Kč
Ušetříte až: 180 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Věk od:

Popis produktu

 

Sestrojte si svého vlastního pohyblivého robota se solárními panely a motorem. Funguje na sluneční energii a na jeho výrobu se dají zrecyklovat běžné materiály. Podobu robota lze různě transformovat, třeba na dinosaura nebo monster robota!

Tato sada obsahuje solární panely a motor k sestavení robota, který se pohybuje a to zcela bez baterií, pouze na solární pohon.

Stačí vystavit robota slunečním paprskům a pak už jen sledovat, jak se pohybuje a plní jednoduché úkoly díky přeměně slunečního světla na energii.

Ideální dárek pro mladé vědní nadšence, obzvláště pro ty se zájmem o mechaniku a alternativní zdroje energie.

Podoba robota lze upravovat za použití recyklovaných materiálů, například na dinosaura nebo monstrum podle vlastní představivosti.

Součástí je podrobný návod k sestavení.

Montáž je velmi snadná.

Nejsou potřeba žádné baterie.

Rozměry balení: 24× 6,3 x21,5 cm.

Vhodné pro děti od 8 let

 

Kreativní sada - rozměry: 24 × 6.3 × 21.5cm, doporučený věk od 8 let. Máte doma malého vědátora? Zajímá se vaše dítě o fyziku a pokusy všeho druhu? Pořiďte mu tuto sadu na sestavení solárního robota z řady Green Science. Podle návodu sestaví robota pomocí solárních panelů a motoru. Robot pak na chůzi nebude potřebovat žádné baterie. Navíc může zrecyklovat běžné materiály všeho druhu do částí těla robota. V balení najde i součástky potřebné k transformaci robota do dinosaura nebo monster robota. Zábava a výuka v jednom může začít! Klíčové vlastnosti solárního robota Green ScienceKreativní sada značky 4MŘada Green ScienceSada na sestavení robota na solární pohonFunguje bez bateriíSoučástky k sestavení robo dinosaura nebo monster robotaIdeální dárek pro malého vědátoraVhodné pro děti od 8 letRozměr balení:cca 24 × 6,3 × 21,5 cm Nauče se, jak sestrojit pohyblivého robota pomocí solárních panelů a motoru. Sleduj ho, jak chodí. Nevyžaduje žádné baterie. Zrecykluj běžné materiály do částí jeho těla. Transformuj tohoto ekologicky poháněného robota do dinosaura nebo monster robota!Uvedená cena je za 1 kus hračky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.