Celkové hodnocení

92% 3276x

2.4 Komfort nakupování

1.8 Zákaznický servis

2.3 Včasné dodání

3276 uživatelských recenzí

Kontakty

Web: www.alza.cz

Platební metody

Platební karty: Karta Aura (Cetelem), Kartou online, Kartou osobně, Master Card/VISA v obchodě, Mastercard

Bankovni převod: Ano

Ebanka: Ne

Úvěry: Ne

Splátky: Ano

Hotovost: Ano

Ostatní: Dobírka, eBanka, eKonto, eKonto - ePlatba, eKonto ePlatba, Hotově, Karta Aura (Cetelem), Kartou, Kartou online, Kartou osobně, Master Card/VISA v obchodě, Mastercard, Na fakturu, Platba předem na účet, proforma Faktura, Převodem

Doprava

Osobní odběr - 0 Kč Česká pošta 83 Kč Česká pošta - dobírka 143 Kč Přepravní služba (do 30 kg) 0 Kč Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka 143 Kč Přepravní služba (nad 30 kg) 83 Kč Přepravní služba (nad 30 kg) - dobírka 143 Kč Kurýr po Praze ten samý den 143 Kč Expresní kurýr po praze (do 90 min) 299 Kč Kurýr po Brně, Plzni, Hradci Králové a Ostravě ten samý den 155 Kč

Pobočky

  • Prodejna Olomouc: Olomouc, Wolkerova 22, 77900
  • Prodejna Most: Most, tř. Budovatelů 1877, 43401
  • Prodejna Mladá Boleslav: Mladá Boleslav, náměstí Republiky 16, 29301
  • Prodejna Mělník: Mělník, Pražská 532/25, 27601
  • Prodejna Děčín: Děčín, Ústecká 1905/8, 40505
  • P4 - Antala Staška: Praha 4 - Krč, Antala Staška 1073/71a, 14000
  • Prodejna Brno - Bystrc: Brno, Kubíčkova 1080/6, 63500
  • Prodejna Liberec: Liberec, Palachova 1404, 46090
  • Prodejna Kolín: Kolín, Jaselská 876, 28002
  • Prodejna Kladno: Kladno, Arménská 3277, 27201
  • Prodejna Karlovy Vary: Karlovy Vary, Sokolovská 117/59, 36005
  • Prodejna Jihlava: Jihlava, Chlumova 1a, 58601
  • Prodejna Zlín: Zlín, Jana Antonína Bati 7031, 76001
  • Prodejna Zdiby: Klecany, Zdibsko 615, 25067
  • Prodejna Zdiby: Klecany, Zdibsko 615, 25067
  • Prodejna Úžice (Areál ProLogis Park): Úžice, Úžice 267, 27745
  • Prodejna Ústí nad Labem: Ústí nad Labem, Špitálské náměstí 3517/1a, 40001
  • Prodejna Tábor: Tábor, Kamenická 2860/1, 39005
  • Prodejna Showroom Praha 7 - Holešovice: Praha, Jateční 33a, 17000
  • Prodejna Příbram: Příbram, Žežická 597, 26101
  • Prodejna Prostějov: Prostějov, Poděbradovo nám. 1590/1, 79601
  • Prodejna Plzeň: Plzeň, Truhlářská 2755/5, 30100
  • Prodejna Pardubice: Pardubice, Palackého třída ev.č. 241, 53002
  • Prodejna P9 - Horní Počernice: Praha 9, Do Čertous 1, 19300
  • Prodejna P6 - Dejvice: Praha 6, Banskobystrická 2080/11, 16000
  • Prodejna P5 - Lužiny: Praha 5, Archeologická 2256/1, 15500
  • Prodejna P5 - Anděl: Praha 5, Štefánikova 203/23, 15000
  • Prodejna P4 - Háje: Praha 4, Kulhavého 669/2, 14900
  • Prodejna P4 - Budějovická: Praha 4, Budějovická 13, 14000
  • Prodejna Ostrava: Ostrava, Novinářská 6a, 70200
  • Prodejna Opava: Opava, Pekařská 2542/56, 74601
  • P1 - Můstek (vestibul metra): Praha 1, Jungmannovo náměstí , 11000
  • P3 - Flora (naproti OC): Praha 3 - Vinohrady, Jičínská 2348/10, 13000
  • Prodejna Brno - Lískovec: Brno, Netroufalky 770/16, 62500
  • Prodejna Brno - střed: Brno, Skořepka 336/15, 60200
  • Prodejna České Budějovice: České Budějovice, Průběžná 2507/50, 37005
  • Prodejna Frýdek-Místek: Frýdek-Místek, Na Příkopě 3727, 73801
  • Prodejna Hradec Králové: Hradec Králové, Hořická 10, 50002
  • Prodejna Chomutov: Chomutov, Žižkovo náměstí 5762, 43001

Uživatelské recenze Alza.cz

Neznámý

13.10.2020
  • cena
  • doprava
Celkové hodnocení
46.6%
Komfort nakupování
40%
Zákaznícký servis
80%
Včasné doručení
20%

už ne

  • cena
  • doprava

Pavel Onodi

06.10.2020
  • Nic, lžou zákazníkovi
  • okradaji zákazníka, mě o 2298 Kč v podobě dárků ke zboží.
Celkové hodnocení
33.4%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Prodavač vs call cenrum vs manažer Alza naprosto rozdílné informace o nároku na dárky, které uvádějí že jsou součástí kupovaného zboží.

  • Nic, lžou zákazníkovi
  • okradaji zákazníka, mě o 2298 Kč v podobě dárků ke zboží.

Líba

14.09.2020
  • Rychlé vyřízení@
  • Nic
Celkové hodnocení
80%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
80%
Včasné doručení
80%

Bezva

  • Rychlé vyřízení@
  • Nic

Horan

01.09.2020
  • Nic
  • - Neschopnost personálu. Jak na pobočce, tak ti kašpárci, co kopírují emaily s "Je nám líto". - Neuznávají reklamace. - Jak jednou hodíte penízky do toho zelenýho zmrda, tak už je nikdy neuvidíte. To spíše dostanete něco z černé díry.
Celkové hodnocení
40%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
40%

Pokud už zde nakoupíte, tak se dejte na nějakou víru. A hned se začněte modlit, aby zboží přežilo záruční dobu. Protože když to klekne, tak přijdete nejen o peníze a zboží, ale navíc o peníze za palivo, čas, nervy..... U toho zelenýho hajzla se prostě záruky ze zásady neuznávají. Tok peněz je u Alzy pouze jednosměrný. A to pouze k nim. Rozporoval jsem neuznání záruky. Pořád jen mejly o prověřování, omlouvání, keci a hovna. Snaha žádná. Samozřejmě to byl poslední nákup a ještě bude veselo jak se u vás objevím na pobočce. To bude školení!!! Nazdar.

  • Nic
  • - Neschopnost personálu. Jak na pobočce, tak ti kašpárci, co kopírují emaily s "Je nám líto". - Neuznávají reklamace. - Jak jednou hodíte penízky do toho zelenýho zmrda, tak už je nikdy neuvidíte. To spíše dostanete něco z černé díry.

Neznámý

31.08.2020
  • nic
  • všechno
Celkové hodnocení
33.4%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
60%

Dodali mi domů televizi s rozbitým displejem v nepoškozené krabici.Je obrovský problém toto vyřešit,napřed chtěli fotky displeje pak jsem jim měl tv dovézt na prodejnu,pak chtěli termín odvozu ale nejdříve až za tři prac.dny a nyní chtějí fotky nepoškozené krabice.Toto všechno řeší pokaždé jiný člověk takže vůbec nemá tušení o co jde.Toto byl můj poslední nákup na alza.NEDOPORUČUJI!!!! Richard Stano

  • nic
  • všechno

Ing.Radomír Ander

19.08.2020
  • NIC!!!
  • Absolutní chaos Operátoři nic neví Sliby denně a bez výsledku-samá lež Firma neví kde má zakázku-co mail to lež Firma neplní svoje obchodní podmínky Jedno oddělení neví co dělá druhé-nulová vnitřní komunikace Nedostal jsem žádnou pravdivou informaci Alza sama stornovala zakázku bez mého vědomí A to je pouze výběr problémú u jedné objednávky
Celkové hodnocení
33.4%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Nedoporučuji nikomu Takový chaos a neochota existuje pouze na Alza Je to tým absolutních diletantů a neprofesionálů kteří ze zákazníků dělají idioty Alza nikdy více!!!

  • NIC!!!
  • Absolutní chaos Operátoři nic neví Sliby denně a bez výsledku-samá lež Firma neví kde má zakázku-co mail to lež Firma neplní svoje obchodní podmínky Jedno oddělení neví co dělá druhé-nulová vnitřní komunikace Nedostal jsem žádnou pravdivou informaci Alza sama stornovala zakázku bez mého vědomí A to je pouze výběr problémú u jedné objednávky

Jana

16.08.2020
  • kdysi to byla top značka díky nízkým cenám a rychlému doručení. Ale to už není pravda.
  • Zboží službou expres po skoro dvou týdnech pořád nedoručili. Neinformují o změně. Callcentrum nic neví a nic nemůže dělat. Poznámky jsou lež.
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Zboží službou expres po skoro dvou týdnech pořád nedoručili. Neinformují o nedoručení, takže je člověk nucen volat na callcentrum, kde mu každý den slibují zítřejší doručení. Z jiných recenzí je patrno, že na vrácení peněz čekají zákazníci také déle než tři týdny. Obzvláště u dražších položek se tedy snadno dostanete do bezvýchodné situace. V žádném případě nedoporučuji platbu předem. Otřesná zkušenost, stála mě spoustu času a dosud není vyřešena.

  • kdysi to byla top značka díky nízkým cenám a rychlému doručení. Ale to už není pravda.
  • Zboží službou expres po skoro dvou týdnech pořád nedoručili. Neinformují o změně. Callcentrum nic neví a nic nemůže dělat. Poznámky jsou lež.

Disappointed

10.07.2020
  • The worst company ever! Wrong advertising of products on their website.
Celkové hodnocení
40%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
80%

Be careful when buying from Alza - once you buy something from them and you have a problem. There is no real help. You will keep calling the service line of Alza and have been told "you are in our first priority" but still no real solution.

  • The worst company ever! Wrong advertising of products on their website.

Roman

24.06.2020
  • Levný nakup
  • Problém s dodanim
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Na alze nakupuju často odedneska naposled zásilkumaji předem zaplacenou a já už ji sháním 4 den volám jim kde je oni tvrdí že už ji má dopravce sou to 3 balíčky prý mi to věže společnost geis kera je nejhorší dodavatelsnima už mám víckrát problém volání na alzu 3 ať mi zjistí kde je zásilka kera cestuje po republice sem nasranej když kazdej operátor slibuje že to zjizti zjistili veliký hovno po třetím telefonování na alzu už sem na operátora zvisil hlas jak je to možný že zásilka najednou že tři balíku má jeden dpd co to je za hovadinu od soboty nic nemám a je už středa myslím si že alza se na odeslání balíku včas vysrala protože měla zaplaceno dopředu a až po hledání zásilky teprve začala odesílat 3 balíčky ....proc nejdřív geis má doručit 3 balíčky už v pondělí kery věže 3 dny a najednou dpd mi z těch tří věze jeden kdee je kurva chyba na alze!!!! na geis!!! na dpd nejvíc na alze a geis poslední rozhovor s panem sem řek ať to předá řediteli alzi ať si to poslechne jakej tam mají bordel a předá rozhovor hlavně na geis ať vidí jak sou neschopný ráda pro všechny nikdy neplaťte dopředu

  • Levný nakup
  • Problém s dodanim

Nadano77

21.06.2020
  • Nic
  • Všechno
Celkové hodnocení
33.4%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Dne 16.6 zakoupeno zboží přes internet ihned zaplaceno. Zpětný email z Alzy, že zboží odeslali a bude možno k vyzvednutí v Alzaboxu 17.6.Bohuzel zboží nedorazilo,každý den jen SMS o zpoždění objednávky, komunikace s operátory příšerná, kromě jejich naučných frází neřeknou nic. Do dnešního dne zboží nemám, nevím ani kdy ho budu mit,proto objednávku ruším a koupim jinde. Pro mě Alza veliké zklamání!!!!

  • Nic
  • Všechno
Ohodnoťte *
Komfort nakupování
Zákaznický servis
Včasné doručení
* Váš e-mail je potřeba pro ověření recenze