Allnature Ghí 450ml
Allnature Ghí 450ml

TOP 3 10. Nejprodávanější
Allnature Ghí 450ml

od 149,90 Kč
Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek. Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Máselný tuk Ghí má mnohem vyšší kouřový (zápalný) bod než klasické máslo a díky tomu se při smažení nepřepaluje. Neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu), současně si ale zachovává chuť i vůni klasického másla. Obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou, která…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
164 Kč
Za dopravu 118 Kč Skladem
164 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Allnature Ghí 450ml
Výrobce: Allnature
Minimální cena: 149,90 Kč
Maximální cena: 220 Kč
Ušetříte až: 70,10 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek. Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Máselný tuk Ghí má mnohem vyšší kouřový (zápalný) bod než klasické máslo a díky tomu se při smažení nepřepaluje. Neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu), současně si ale zachovává chuť i vůni klasického másla. Obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou, která snižuje cholesterol, pomáhá odbourávat tělesný tuk a podporuje růst svalové hmoty. Ghí je přirozeně bezlepkové. skvěle chutná a voní nepřepaluje se  ideální na smažení trvanlivé alespoň 12 měsíců nemusí se chladit bez mléčné bílkoviny superpotravina zlepšuje trávení plné vitamínů A, D, E, K a antioxidantů Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje. ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle dá šmrnc vaší polévce i omáčce dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo lze i namazat na chléb a jíst za studena Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran. Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová (u ní přepouštěné máslo). Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma ghí, vyráběna z buvolího či kravského mléka.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.