Srovnání cen » Obchody » Ageo.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.57286
(7x)

Ageo.cz

E-AGEO.cz s.r.o.       

Začít nakupovat v Ageo.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Ageo.cz

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 2.4.2017

PROTI:
  • Lživá reklama

Zboží mi přišlo až za tři týdny a levné? No v drogerii si vyberu lépe, protože si člověk myslí, že ageo je levnější, jenže balení je menší.Tak například toaleťák byl opravdu tak na jeden den. Nedoporučuji, měli peníze za reklamu dát zaměstnancům, když nejsou schopni zboží doručit jak reklama hlásá.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Nejprodávanější produkty eshopu Ageo.cz

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 10.2.2017


Nedoporučuji - neseriozní -nekomunikativní - nespolehlivý.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Lukáš , 9.2.2017


PRO:
  • Velký výběr produktů
  • Dobré ceny
PROTI:
  • doba doručení

Zboží mi přišlo až za 5 dní (asi jsem rozmazlený z alzy a podobných e-shopů, kdy mi vše přijde druhý den), takže to mě docela zklamalo. Jinak proběhlo vše v pořádku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Petra , 6.2.2017


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Doruceni,nulová komunikace

Klamavá reklama. Dne 21.1.jsme objednali zboží do dneška prozatím nic neprislo. Nereagují na maily. Když píšete mail kdy zboží přijde pokaždé vám odepíše automat. Telefon nedostupný nebo ho neberou vůbec rádci. Komunikace strasna. Nedoporučuji ! Už víckrát NE !!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jitka Kopecká , 6.2.2017


PRO:
  • Žádné, jelikož jsem to vzdala
PROTI:
  • Termíny dlouhé
  • Komunikace téměř nulová
  • řešení reklamací žádné

16.1. objednávka
24.1. tel. ze strany agea, ovšem až po mém dotazu
25.1. odesláno s mým svolením, že vše není skladem
25.1. jsem nepřevzala z důvodu vytečeného zboží , což bylo zaznamenáno přepravní společností
26.1. jsem toto řešila tel. se zákaznickým servisem, paní slíbila, až jim bude vráceno fi dpd,vyřeší a vykryjí znovu i s chyběj. zbožím
27.1. mi byl zaslán daňový doklad??
1.2. po mém písemném dotazu mi došlo vyjádření, že po ověření s dpd jim byla zásilka vrácena z důvodu neúspěšného opakovaného doručování!!! a mám si objednávku udělat znovu. Já jsem si to taky ověřovala u DPD a tam mají poznámku - vráceno z důvodu poškození. A od té chvíle se mnou již nikdo nekomunikuje, neodpovídá a nebere telefony.Závěr- poprvé a naposledy.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Cinda , 1.2.2017

PROTI:
  • Nedoporučuji

Již několik dní čekám na zaplacenou zakázku....nikomu se nedovoláte a fa zasílá zvratné emaily

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vlasta , 30.12.2016


PRO:
  • vše
PROTI:
  • nic

jednička s hvezdickou

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 3.6.2016


doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

lupinek , 27.5.2016


PRO:
  • +++

s nákupem jsem spokojený, nakoupím tu někdy znovu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Ageo.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.