1000 aut a strojů
1000 aut a strojů

1000 aut a strojů

1000 aut a strojů Velká kniha nálepek je určená pro kluky od 3 let. Mohou v ní nalézt nákladní vozidla od menších až po ty velké s návěsy, také stroje těžké stavební techniky. Pomocí nalepování samolepek na správná, předem určená místa, se formou hry seznámí s tím, jak tato auta fungují a k jaké činnosti slouží. Překlad: Kateřina Petrošová Ilustroval: Eduardo Trujillo Vhodné pro děti od 3 let Počet stran: 80 Jazyk: Čeština Vazba: brožovaná…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: 1000 aut a strojů
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

1000 aut a strojů

Velká kniha nálepek je určená pro kluky od 3 let. Mohou v ní nalézt nákladní vozidla od menších až po ty velké s návěsy, také stroje těžké stavební techniky. Pomocí nalepování samolepek na správná, předem určená místa, se formou hry seznámí s tím, jak tato auta fungují a k jaké činnosti slouží.

Překlad: Kateřina Petrošová Ilustroval: Eduardo Trujillo

Vhodné pro děti od 3 let Počet stran: 80 Jazyk: Čeština Vazba: brožovaná Rozměr: 32 x 24 x 10 cm

1000 aut a strojů - neuveden Na mnoha příkladech ti ukážeme, jak fungují a k čemu se používají stroje a čím se od sebe liší různá velká auta. Stovky samolepek čekají jen na to, až je vylepíš, tak do toho! z kategorie Knihy | Dětská literatura | Knihy pro malé děti | Samolepkové knihy od SUN naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.