Yara Hackstein, Kimpel Roger: Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Grilování /Rebo/ - Nejlepší recepty z celého světa - Kimpel Roger;Hackstein Yara. Tato kniha představuje světové "grilovací velmoci", a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. Prodejní benefity: přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) množství barevných fotografií věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy Publikace: Grilování /Rebo/ - Nejlepší recepty z celého světa - Kimpel Roger;Hackstein Yara.
Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování.
Kniha dříve vyšla také pod názvem Lexikon grilování.
Autor: Yara Hackstein; Roger KimpelVazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-255-0630-1Počet stran: 304Rozměry: 170,0 x 148,0 x 20,0