Wüsthof Sada nožů Classic 9750
Wüsthof Sada nožů Classic 9750

Wüsthof Sada nožů Classic 9750

Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu obsahuje japonský nůž Santoku 17 cm, nůž na zeleninu 10 cm a brousek na nože. Kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC. Nože jsou vyrobené v Německu v Solingenu a jsou oblíbené pro svoji nekompromisní funkčnost stejně jako elegantní design. Nože mají ergonomickou rukojeť odolnou proti nárazu pro bezpečné a pohodlné držení. Skládají se z černého syntetického materiálu se třemi nýty.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wüsthof Sada nožů Classic 9750
Výrobce: Wüsthof
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu obsahuje japonský nůž Santoku 17 cm, nůž na zeleninu 10 cm a brousek na nože. Kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC. Nože jsou vyrobené v Německu v Solingenu a jsou oblíbené pro svoji nekompromisní funkčnost stejně jako elegantní design. Nože mají ergonomickou rukojeť odolnou proti nárazu pro bezpečné a pohodlné držení. Skládají se z černého syntetického materiálu se třemi nýty. Ostrost nožů Wüsthof díky vlastní precizní technologii WÜSTHOF PEtec je již legendární. Kované nože ostřené touto moderní laserovou robotickou technologií jsou schopny předvést skvělý řezný výkon po celé délce čepele. Ostrost je dlouho trvající a lehko obnovitelná. Firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen poskytuje na své výrobky doživotní záruku.

Na co použít sadu nožů Wüsthof Classic?

Japonský nůž Santoku 17 cm je ideální pro přípravu asijské, ale i západní kuchyně. Dutý výbrus na ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože. Nůž na zeleninu 10 cm je vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek nebo také pro krájení zeleniny. Brousek na nože má dvoustupňový ostřič nožů. Návod na použití: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.

Vlastnosti nožů:
  • kované nože řady Wüsthof Classic
  • klasická ergonomická rukojeť pro bezpečné a pohodlné držení nože s trojitým nýtováním
  • profesionální kované nože jsou vyrobeny z jednoho kusu kvalitní oceli
  • vysoce kvalitní ocel s tvrdostí 58 HRC
  • rukojeť je nárazuvzdorná a je ze speciálního černého syntetického materiálu
  • optimálně vyvážené nože předcházejí únavě při dlouhodobé práci
  • značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce, město zhotovení, rozměr a řada nože
  • kvůli šetrnosti doporučujeme ruční mytí. Nůž lze i umývat v myčce (během mytí musí být umístěn tak, aby nenarážel do jiných nožů nebo příborů)
Limitovaná edice - sada nožů 2 ks Classic obsahuje:
  • 1x 4183 Japonský nůž Santoku 17 cm, výbrus - Wüsthof Classic
    • nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože
    • ideální pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně
    • dutý výbrus na ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože
  • 1x 4066/10 Nůž na zeleninu 10 cm - Wüsthof Classic
    • nejuniverzálnější nůž
    • pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení z

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.