Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív

Knihy

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív

Hodnocení: 1x
  • 4

Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály), další kapitoly, další kapitoly pojednávají o pivovarských kvasinkách, mikrobiální kontaminaci a nomenklatuře enzymů ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 2.89

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív koupíte i tady

Specifikace Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 1 181 Kč

Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály), další ... a dál?

Produkt Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív - parametry

Název produktu: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 1 181 Kč
Maximální cena: 1 621 Kč
Ušetríte až: 440 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály), další kapitoly, další kapitoly pojednávají o pivovarských kvasinkách, mikrobiální kontaminaci a nomenklatuře enzymů důležitých v pivovarské výrobě. Stěžejní jsou části věnované základním technologickým úsekům výroby: přípravě mladiny, kvašení a dokvašování, filtraci a membránovým technikám, pasteraci a stáčení piva. Dále je uveden přehled vlastností různých druhů piv a je probrána fyzikálně-chemická a senzorická stabilita piva, popsáno jeho stárnutí a hodnocení jakosti piv. Samostatná rozsáhlá kapitola pojednává o sanitaci výrobních zařízení, další se zabývá hospodařením s energií, vodou a odpady. V závěru jsou ve stručnosti probrány zdravotní aspekty piva. V knize je použito platné chemické názvosloví a rozdělení chemických sloučenin důležitých v pivovarství, především polyfenolových látek. Jednotlivé

kapitoly jsou vždy zahájeny krátkým přehledem historického vývoje, následují teoretické základy postupů popisovaných v kapitole, přehled a zhodnocení současných technologických variant i moderních vývojových technologií a technického zařízení, popis provozní a laboratorní kontroly a v některých kapitolách i speciálních metod a přístrojů. Každá kapitola je doplněna velmi bohatým seznamem literárních citací, především z posledních deseti let. Kniha je svým rozsahem a pojetím určena studentům bakalářského, magisterského a doktorského studia v daném oboru a pracovníkům pivovarské praxe i spolupracujících institucí, kteří si podle hloubky potřebných poznatků a informací mohou vybírat určité partie jednotlivých kapitol ke studiu.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.