Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Vladimír Poštulka: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie

Knihy naučná literatura

Vladimír Poštulka: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie - Vladimír Poštulka. Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.835
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Vladimír Poštulka: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 268 Kč

Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie - Poštulka Vladimír Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a » ... a dál?

Produkt Vladimír Poštulka: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie

Vladimír Poštulka: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie - parametry

Název produktu: Vladimír Poštulka: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 268 Kč
Maximální cena: 268 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie - Vladimír Poštulka. Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme. Publikace: Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie - Vladimír Poštulka. Vladimír Poštulka66 příběhů z kulinářské historieIKAR 2011Kniha, čeština, 352 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.