Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Vít Syrový: Tajemství výrobců potravin

Knihy

Vít Syrový: Tajemství výrobců potravin

Hodnocení: 1x
  • 4

Odkryjme Tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny? Kniha Tajemství výrobců potravin může sloužit jako příručka zákazníkovi, kterému není lhostejné, co všechno příjme společně se svou ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Vít Syrový: Tajemství výrobců potravin koupíte i tady

Specifikace Vít Syrový: Tajemství výrobců potravin

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 105 Kč

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny? Moderní "civilizovaná" strava musí být v prvé řadě upravena co nejvýhodněji pro trh...Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno příjme společně se svou stravou. ([příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se svou stravou--]) ... a dál?

Produkt Vít Syrový: Tajemství výrobců potravin

Vít Syrový: Tajemství výrobců potravin - parametry

Název produktu: Vít Syrový: Tajemství výrobců potravin
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 105 Kč
Maximální cena: 133 Kč
Ušetríte až: 28 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Odkryjme Tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny? Kniha Tajemství výrobců potravin může sloužit jako příručka zákazníkovi, kterému není lhostejné, co všechno příjme společně se svou stravou. Popis Moderní "civilizovaná" strava musí být v prvé řadě upravena co nejvýhodněji pro trh. Jinými slovy musí být co nejchutnější, nejvzhlednější, nejtrvanlivější a mít všechna ostatní NEJ, pouze z hlediska trhu. Tímto se však nejen významně snižuje biologická  hodnota stravy, ale také se zhoršuje její výsledné působení na naše zdraví. Jak se ale ve všech těch "éčkách", konzervantech  a dochucovadlech má spotřebitel orientovat? Autor této knihy vás nebude přesvědčovat, že máte jíst vše jen syrové či zakazovat nákup v supermarketu. Upozorní vás ale na nebezpečí, jež při nákupu potravin číhají na neznalého konzumenta. Seznámí vás s tím, jaké přídatné a další látky se užívají při potravinářské výrobě, kterým "éčkám" je třeba se nejvíce vyhýbat a také vám ukáže cestu, jak můžete minimalizovat rizika příjmu běžně užívaných škodlivin. Jste-li vy, či někdo z vašich blízkých alergici, věnujte přídatným látkám i zpracování potravin nejvyšší pozornost. Seznamte se s novými metodami léčení či stanovení kritických potravin při těchto onemocněních.

Úryvek z úvodu: Následující poznatky jsou určeny všem, kterým není lhostejné, co přijímají společně se svou stravou, ani to, jak přijaté působí na jejich zdravotní stav. V tomto ohledu je třeba věnovat pozornost v prvé řadě látkám, jež nepatří mezi přirozené součásti potravin, ale naopak jsou vyráběny uměle. O tom, že jejich příjem může způsobovat i nemalé zdravotní problémy, se lze již dnes dozvědět z nemála publikací. Názory na působení mnohých látek přidávaných k potravinám se samozřejmě liší - stejně jako jsou rozdílné přístupy lidí ke stravování. Vždyť se lze setkat i s tak striktními dietními směry, jež odmítají naprosto vše, co bylo jakkoliv upravováno. Někteří potom mohou nabýt i takového přesvědčení, že nejlépe je vše konzumovat jen syrové, abychom tak během několika generací skončili jako zvířata.

Jiní, s jejichž názorem lze již více souhlasit, tvrdí, že k tomu, abychom dodávali tělu jen to, co mu skutečně prospívá, bychom měli přijímat jen plnohodnotné a kvalitní potraviny z biologického zemědělství. V dnešní době se to však jeví pro většinu lidí jen obtížně proveditelné, neboť jsme převážně odkázáni na nákup v běžných obchodech. Je jasné, že z hlediska současného pokřiveného stavu pěstování a výroby potravin, lze těžko očekávat 100% zdravé suroviny. Můžeme se však alespoň snažit směřovat k pro nás v dané situaci co nejprospěšnějším potravinám.

Počet stran: 130

Rozměry: 100 x 200 mm

Vazba: brožovaná Další sdělení Články Ing. Víta Syrového: Skrytá éčka,

Jsou testy přídatných látek spolehlivé?,

Jak působí éčka na zdraví člověka,

Význam správného složení krve. Tajemství výrobců potravin, Vít


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.