Vacuvin Elegant chladič na šampaňské
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Stylový chladič na šampaňské VacuVin Elegant umožňuje okamžité vychlazení lahve šampaňského bez ledu již za 5 minut! Nerezový obal obsahuje chladící médium na gelové bázi, které po vyjmutí z mrazáku vychladí lahev během 5 minut a udrží šampaňské vychlazené až po několik hodin. Již žádné orosené lahve se stékající vodou.
- Chladí bez ledu - žádná stékající voda
- Chladící prvky vždy připraveny v mrazničce
- Vychlazení nápoje po 5 minutách
Přišla nečekaná návštěva a potřebujete bleskově vychladit láhev oblíbeného vína? Nechcete už před svými hosty trapně zápolit s korkovou zátkou? Anebo naopak svůj oblíbený mok nedopijete a chcete jej uchovat stejně kvalitní do druhého dne? VacuVin má pro vás chladicí návleky i kbelíky, šikovné otvíráky nebo vakuové pumpy. Karafy na vodu, vinné sklenice, shakery, nálevky, teploměry nebo praktické značky na sklenice – s tím vším budete na party vypadat jako dokonalí someliéři. Přečtěte si o značce VacuVin více.
Chladič na šampaňské Elegant od holandské firmy Vacu Vin vám vychladí láhev šampaňského během chvilky a to zcela bez ledu. Uvnitř nerezového obalu se ukrývá chladící medium, které nachladíte v mrazáku a vložíte zpět do obalu. Chladič vychladí láhev během 5 minut a udrží šampaňské vychlazené až několik hodin. Vnitřní průměr pro lahve 9,5 cm.Chladič z nerezové oceli s flexibilní chladící manžetou uvnitř.Nápoje vychladí během několika málo minut a po té zůstanou ochlazené i několik hodin.Před použitím ji dejte na 2 hodiny do mrazničky. Rozměry: 57 x 39 x 24 cm Nizozemská společnost International Innovation Company má v nabídce chytré pomůcky pro labužníky vína a různé doplňky na přípravu jídla, zeleniny a ovoce. Aktivní gelovou chladící vložku stačí vybrat z mrazáku, vložit do chladiče a pak zasunout láhev, která se ochladí již o několik minut. Gelová náplň navíc omezuje tvorbu kondenzátu. vlastnosti: Účinná gelová náplň omezující tvorbu kondenzátu, která se na rozdíl od vody rychleji zamrazí a déle zůst