Jak nakupovat a zpracovávat maso
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso - Bookazine (Edice Apetit) - Václav Frič. Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jak nakupovat a zpracovávat maso
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso - Bookazine (Edice Apetit) - Václav Frič. Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…).Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé!Seriál o mase je prvním bookazinem, který Apetit vydává. Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso - Bookazine (Edice Apetit) - Václav Frič.

POPIS

Kuchařka Jak nakupovat a zpracovávat maso od populárního českého časopisu Apetit obsahuje na 176 stranách ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Dozvíte se, jak nakupovat maso, na co si dát pozor a co se dá uvařit z obecně známých i opomíjených částí masa.

Dozvíte se například, co je květová špička nebo jak připravit vepřové ocásky a spoustu dalšího. Kuchařka je rozdělena na 4 kapitoly, kde se dozvíte vše o vepřovém, hovězím, jehněčím i telecím mase. Podrobné návody vám vysvětlí, jak dané maso zpracovat a upravit. Najdete zde i adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá koupit to nejlepší maso. 

SPECIFIKACE

Rozměry: 21,5 x 28 x 1,3 cm

Hmotnost: 720 g

Rok vydání: 2015

Jazyk: český jazyk

Vazba: vázaná pevná

Počet stran: 176

ISBN: 978-80-875751-4-7

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na další kuchařky Apetit nebo na podobné produkty.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.