Suchomelová Markéta: Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty - Suchomelová Markéta. Staré pořekadlo – jedno jablko denně odhání doktora – je nyní možné vztáhnout i na cider, vyráběný fermentací jablečné šťávy. Cider, jeden z nejstarších anglických nápojů, byl dlouho považován za zdraví prospěšný, ale až vědci z výzkumného týmu Brewing Research International potvrdili vysoký obsah zdraví podporujících antioxidantů v cideru, jehož dlouhodobá rozumná konzumace přináší zdravotní výhody. Dvě deci cideru obsahují stejné množství antioxidantů jako sklenice červeného vína. Tato sbírka receptů je také příspěvkem k vašemu pestřejšímu a zdraví prospěšnému stravování, protože účinky cideru se v kuchyni neztrácejí. Publikace: Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty - Suchomelová Markéta. Nové, netradiční recepty - TALPRESS - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 100 str. - ISBN: 978-80-7197-348-5 - Kni Nové, netradiční receptyTALPRESS 2008Kniha, čeština, 100 stran