Sergej Nikitin: Pozor! Škodlivé potraviny
Sergej Nikitin: Pozor! Škodlivé potraviny

Sergej Nikitin: Pozor! Škodlivé potraviny

od 187 Kč
Ruský lékař a spisovalel Sergej Nikitin Vás upozorňuje na zdravotní nebezpečí hrozící z konzumaci nekvalitních, syntetických, genetický modifikovaných a jiných škodlivých potravin. - Jaké potraviny nemají přirozený původ, ale byly vyrobeny v laboratořích chemických kombinátů?- Čím se odlišují přírodní majonézy a jogurty od „vylepšených s dlouhodobou trvanlivostí“? - Co se skrývá pod názvem "potraviny nového typu"? Odpovědi na všechny tyto a…
Martinus.cz
Za dopravu 89 Kč 5 dní
187 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Sergej Nikitin: Pozor! Škodlivé potraviny
Minimální cena: 187 Kč
Maximální cena: 187 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ruský lékař a spisovalel Sergej Nikitin Vás upozorňuje na zdravotní nebezpečí hrozící z konzumaci nekvalitních, syntetických, genetický modifikovaných a jiných škodlivých potravin. - Jaké potraviny nemají přirozený původ, ale byly vyrobeny v laboratořích chemických kombinátů?- Čím se odlišují přírodní majonézy a jogurty od „vylepšených s dlouhodobou trvanlivostí“? - Co se skrývá pod názvem "potraviny nového typu"? Odpovědi na všechny tyto a další otázky najdete v této knize. Kromě toho se obeznámíte s jednoduchými prostředky, které vám pomohou vyloučit z organizmu škodlivé látky, a dozvíte se, jak odlišit původní vysoce kvalitní produkt od levné napodobeniny. Je samozřejmé že autor vycházel z nabídky ruského potravinového trhu. Nicméně, vzhledem ke globalizaci potravinářského průmyslu považujeme tuto publikaci za aktuální a užitečnou i pro českého čtenáře. Knihu jsme doplnili odkazy a výňatky z platných českých legislativních dokumentů, seznamem literatury a informačních zdrojů, předmluvou známého odborníka na problémy potravin a stravování ing. Víta Sýrového a informací o českém ekologickém zemědělství a biopotravinách.   S úctou a přáním dobrého zdraví, nakladatelství Lott Obsah knihy Předmluva Úvod 1.Potravinové a reklamní produkty Kdo definuje ekologickou čistotu výrobku? Potraviny nárokující si název „ekologicky čisté“ 2. Tuky, majonézy, margaríny – podvody s potravinami „Zaručeně přírodní“ produkty Syntetické tuky – nebezpečí v potravinách Trans-kyselinová „blokáda“ v buňkách Nestravitelnost syntetických tuků Nemáslovité máslo Pyšný název „smetanové“ Margarín – produkt civilizace Majonézu, ale ne tuto! Tuk s tukem nekamarádí: rostlinné oleje Oleje čiré a kalné 3. Dieta: s cholesterolem, nebo bez něho? Trápení s cholesterolem Cholesterol – dříč v organismu Míra užitečnosti a škodlivosti. Cholesterol v normě „Dobrý“ margarín, „špatný“ cholesterol Ach ty moderní diety! Očista organismu od trans-tuků a toxinů Sorbenty proti toxinům Pomoc játrům, žaludku a střevnímu traktu Možnosti darů přírody Přírodní produkt proti kancerogenům 4. Geneticky upravené potraviny Co víme o zmutovaných potravinách Odstrašující sója Pozměněný brambor Vše bude dobré … pokud se tráva „nerozběhne“ Dějiny experimentů s geny rostlin Podstata „genového problému“ Proč se vyvíjejí GI-technologie Mýtus o sóji a pravda o GM-sóji Řekni mi, z čeho to je? Geneticky pozměněná sója – smutné následky Je sójové mléko zdravé pro děti? Dříve než výrobek koupíte, přečtěte si, co je na obalu Populární přísady na bázi GM-komponentů Krátký seznam populárních GM-produktů 5. Cukr a náhražky cukru K čemu je organismu cukr Pozor na náhražky cukru Historie pronikání náhražek cukru na trh Co přináší aspartam? Náhrady cukru: sladidla a náhražky Zvláštní GI-svět aspartamu Historie prosazení se aspartamu Stížnosti na aspartam Zdánlivá dobrota pro nedůvěřivé lidi Pro ty, jimž cukr škodí 6. Bujon nemůže být sušený Recept na „kostkový bujon“ Z čeho se dělá „chuť“ Odkud pochází rychlost a levnost jíde

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.