Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské spotřebiče » Sušičky potravin » Srovnání cen SENCOR SFD 742RD

Sušičky potravin

SENCOR SFD 742RD

Hodnocení: 1x
  • 4

Kompaktní sušička potravin SENCOR SFD 742RD nabízí 5 sušících podnosů s nastavitelnou výškou. Integrovaný ventilátor napomáhá rovnoměrnému sušení na všech patrech, průhledné víko a podnosy pak umožňují okamžitou vizuální kontrolu nad stavem sušení. Vlastnosti: Průměr sušícího podnosu: 255 mm Užitná výška patra: 1,5 ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.3
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? SENCOR SFD 742RD koupíte i tady

Specifikace SENCOR SFD 742RD

Kategorie Sušičky potravin
Výrobce SENCOR
Nejnižší cena 699 Kč

Sencor SFD 742RD Tato kompaktní sušička potravin Sencor SFD 742RD v červené barvě nabízí 5 sušících podnosů s nastavitelnou výškou. Díky integrovanému ventilátoru usušíte potraviny rovnoměrně ve všech patrech. A průhledné víko a podnosy Vám umožní vizuální kontrolu nad stavem sušení. Průměr sušícího podnosu: 255 mm Užitná výška patra: 1,5 až 2,8 cmPodsvětlený hlavní vypínač se světelnou indikací provozu Tepelná pojistka proti přehřátí Příkon: 240 W Délka přívodního kabelu: 1,15 m Rozměry (šířka x hloubka x výška): » ... a dál?

Produkt SENCOR SFD 742RD

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Scarlett SC 421

Scarlett SC 421

od 749 Kč

Ezidri FD 500 Snackmaker

Ezidri FD 500 Snackmaker

od 4 179 Kč

Concept SO-1020 GOBI

Concept SO-1020 GOBI

od 1 119 Kč

CONCEPT SO-1060 IN TIME

CONCEPT SO-1060 IN TIME

od 1 549 Kč

EZIDRI Ultra FD1000

EZIDRI Ultra FD1000

od 6 156 Kč

Novinky z okolí


SENCOR SFD 742RD - parametry

Název produktu: SENCOR SFD 742RD
Výrobce: SENCOR
Minimální cena: 699 Kč
Maximální cena: 903 Kč
Ušetríte až: 204 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Kompaktní sušička potravin SENCOR SFD 742RD nabízí 5 sušících podnosů s nastavitelnou výškou. Integrovaný ventilátor napomáhá rovnoměrnému sušení na všech patrech, průhledné víko a podnosy pak umožňují okamžitou vizuální kontrolu nad stavem sušení. Vlastnosti: Průměr sušícího podnosu: 255 mm Užitná výška patra: 1,5 až 2,8 cm Podsvětlený hlavní vypínač se světelnou indikací provozu Tepelná pojistka proti přehřátí Příkon: 240 W Délka přívodního kabelu: 1,15 m Rozměry (šířka x hloubka x výška): 268 x 268 x 212 mm Hmotnost: 1,83 kg Napětí a kmitočet: 220-240 V, 50/60 Hz Vyřešte starosti s uchováním letní úrody Sušení je ideální způsob, jak zakonzervovat potraviny a uchovat zdravé ingredience k přípravě pokrmů po celý rok. Nejlepší je využít elektrickou sušičku, která má oproti jiným způsobům sušení řadu výhod. Například při sušení v troubě dochází ke znehodnocení potravin jejich přílišným vysušením, zbytečně vysoké jsou i náklady na elektřinu. Sušení na sluníčku je, stejně jako sušení na radiátorech, velmi zdlouhavé a potraviny, které na plechu nemají přístup vzduchu z obou stran, jsou navíc náchylné k plesnivění. I s kvalitním spotřebičem je při sušení nezbytné dodržovat správný postup. Jak tedy správně sušit ovoce a zeleninu? Vždy sušte pouze zralé plody. Nezralý plod nebude mít v sušeném stavu dostatek chuti a barvy, přezrálý bude příliš tvrdý, vláknitý nebo měkký a kašovitý. Ovoce a zelenina, které chcete sušit, by měly pokaždé být té nejvyšší kvality. Před sušením ovoce i zeleninu důkladně umyjte - zbavíte je nejen nečistot, ale i případných chemických postřiků. Se sušením začněte okamžitě po sběru. Menší kousky ovoce se lépe a stejnoměrněji suší, nakrájením se také zkrátí doba sušení. Pokud má ovoce jádřinec, vyjměte jej. Plody rovněž zbavte stopek. Při sušení by množství potravin nemělo překročit zhruba 3/4 povrchu podnosu, plátky by se neměly dotýkat a být silnější než 0,6 cm. Celková doba sušení závisí na druhu potraviny, tloušťce jednotlivých kusů, jejich vlhkosti či vlhkosti vzduchu. Obecně platí, že sušené houby a zelenina by měly být při stisknutí tvrdé a křehké, ovoce spíše kožnaté a pružné. Podnosy je dobré v průběhu sušení střídat, protože ty ve spodní části jsou vystaveny vyšší teplotě. Ovoce nakrájené na různé velikosti by se po usušení mělo nechat „aklimatizovat" na místě s dobrým přístupem vzduchu, touto cestou se vyrovná vlhkost jednotlivých kusů. Přibližně po týdnu se usušené ovoce může dlouhodobě uložit. Ve vysušených potravinách může zůstat asi 6-10 % vlhkosti bez rizika jejich zkažení. Špatné skladování může plody znehodnotit. Dbejte na to, aby potraviny byly ve vzduchotěsné nádobě. Ideální teplota pro skladování sušeného ovoce je 10 °C. U sušených potravin alespoň jednou za měsíc zkontrolujte, zda se netvoří plíseň.


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.