Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské spotřebiče » Sušičky potravin » Srovnání cen SENCOR SFD 135E

Sušičky potravin

SENCOR SFD 135E

Hodnocení: 5x
  • 3.6

Sušička ovoce Sencor SFD 135E 4 sušící podnosy Vhodné pro sušení silnějších plátků Tichý provoz Podsvětlený spínač Tepelná pojistka Příkon 250 W Průměr sušicího podnosu: 33 cm Výška sušicího podnosu: 2,5 cm Sušička ovoce se 4 sušícími podnosy, která je vhodná pro sušení silnejších plátků. Suší ovoce, zeleninu, houby, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.36364
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? SENCOR SFD 135E koupíte i tady

Specifikace SENCOR SFD 135E

Kategorie Sušičky potravin
Výrobce SENCOR
Nejnižší cena 840 Kč

Bílá sušička potravin SFD 135E vybavena 4 pláty, tepelnou pojistkou a příkonm 250 W.Pro chutné sušené ovoce doporučujeme sušit plody nejvyšší kvality ihned po sběru, Technické parametry: Automatické vypínání NE Tepelná pojistka ANO Regulace teploty NE Příkon 250 W Barva BÍLÁ 4 sušící podnosy v základním vybavení vhodné pro sušení silnějších plátků ovoce, zeleniny, hub apod. Tichý provoz Průměr sušícího podnosu – 33 cm Výška sušícího podnosu – 2,5 cm Podsvětlený spínač na provozním panelu Sušička ovoce se v » ... a dál?

Produkt SENCOR SFD 135E

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Gorenje FDK 24 DW

Gorenje FDK 24 DW

od 1 166 Kč

Zelmer FD 1002

Zelmer FD 1002

od 1 149 Kč

BIELMEIER BHG 601

BIELMEIER BHG 601

od 1 494 Kč

Orava SU-102

Orava SU-102

od 869 Kč

Novinky z okolí


SENCOR SFD 135E - parametry

Název produktu: SENCOR SFD 135E
Výrobce: SENCOR
Minimální cena: 840 Kč
Maximální cena: 908 Kč
Ušetríte až: 68 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.6 bodů z 5
Počet hodnocení: 5 x
Hodnocení:
  • 3.6
Podrobný popis:

Sušička ovoce Sencor SFD 135E 4 sušící podnosy Vhodné pro sušení silnějších plátků Tichý provoz Podsvětlený spínač Tepelná pojistka Příkon 250 W Průměr sušicího podnosu: 33 cm Výška sušicího podnosu: 2,5 cm Sušička ovoce se 4 sušícími podnosy, která je vhodná pro sušení silnejších plátků. Suší ovoce, zeleninu, houby, bylinky, maso a jiné druhy potravin Vyřešte starosti s uchováním letní úrody.

Sušení je ideální způsob, jak zakonzervovat potraviny a uchovat zdravé ingredience k přípravě pokrmů po celý rok. Nejlepší je využít elektrickou sušičku, která má oproti jiným způsobům sušení řadu výhod. Například při sušení v troubě dochází ke znehodnocení potravin jejich přílišným vysušením, zbytečně vysoké jsou i náklady na elektřinu. Sušení na sluníčku je, stejně jako sušení na radiátorech, velmi zdlouhavé a potraviny, které na plechu nemají přístup vzduchu z obou stran, jsou navíc náchylné k plesnivění.

Sušička Sencor SFD 135E zajistí rychlé sušení při zachování všech důležitých výživových hodnot. Spotřebič má čtyři sušicí podnosy o výšce 2,5 cm, které umožňují i sušení silnějších kousků potravin. Po zapnutí uvnitř cirkuluje teplý vzduch, který stejnoměrně vysouší plody ze spodní i vrchní strany jednotlivých mřížek. Díky rovnoměrnému sušení při nižší teplotě si potraviny zachovávají výživovou hodnotu, nedochází ke zbytečnému ničení vitaminů, minerálů a stopových prvků. Sencor SFD 135E je vhodný nejen k sušení ovoce a zeleniny, ale také hub či bylinek. Stejně dobře poslouží k usušení masa.

Sencor SFD 135E má úsporný a tichý, nic nerušící provoz. Pro lepší přehled je ovládací spínač na provozním panelu podsvícený, samozřejmě nechybí bezpečnostní tepelná pojistka.

I s kvalitním spotřebičem je při sušení nezbytné dodržovat správný postup. Jak tedy správně sušit ovoce a zeleninu?

– Vždy sušte pouze zralé plody. Nezralý plod nebude mít v sušeném stavu dostatek chuti a barvy, přezrálý bude příliš tvrdý, vláknitý nebo měkký a kašovitý.

– Ovoce a zelenina, které chcete sušit, by měly pokaždé být té nejvyšší kvality.

– Před sušením ovoce i zeleninu důkladně umyjte – zbavíte je nejen nečistot, ale i případných chemických postřiků.

– Se sušením začněte okamžitě po sběru.

– Menší kousky ovoce se lépe a stejnoměrněji suší, nakrájením se také zkrátí doba sušení.

– Pokud má ovoce jádřinec, vyjměte jej. Plody rovněž zbavte stopek.

– Při sušení by množství potravin nemělo překročit zhruba 3/4 povrchu podnosu, plátky by se neměly dotýkat a být silnější než 0,6 cm.

– Celková doba sušení závisí na druhu potraviny, tloušťce jednotlivých kusů, jejich vlhkosti či vlhkosti vzduchu. Obecně platí, že sušené houby a zelenina by měly být při stisknutí tvrdé a křehké, ovoce spíše kožnaté a pružné.

– Podnosy je dobré v průběhu sušení střídat, protože ty ve spodní části jsou vystaveny vyšší teplotě.

– Ovoce nakrájené na různé velikosti by se po usušení mělo nechat „aklimatizovat" na místě s dobrým přístupem vzduchu, touto cestou se vyrovná vlhkost jednotlivých kusů. Přibližně po týdn


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.