Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Smartphone » Recenze Samsung Galaxy J5

Smartphone

Samsung Galaxy J5

Hodnocení: 35x
  • 3.02857

Je to telefon? Je to fotoaparát? Ne, je to Samsung. Nedělejte kompromisy, pořiďte si mobil, který fotí lépe než váš kompakt. Špičkový přední i zadní fotoaparát s bleskem, displej 5.0” HD sAMOLED (294PPI), syté a věrné barvy a perfektní obraz využijete i při sledování HD videí a hraní her. Vysoký výkon procesoru zajistí rychlý internet a plynulý chod. I když budete řešit více úkolů najednou. S vysokokapacitní baterií a funkcí rychlého spuštění budete nezastavitelní. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Recenze Samsung Galaxy J5

Honza pagac, 14. listopadu 2016


PRO:   Dá se na tom rozjed pokemon go?
PROTI:   poradte prosim

prosim
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

David Široký, 26. října 2016


PRO:   super
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

akim, 17. září 2016


PRO:   vse
PROTI:   nic

je uzsne
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Andrejka, 24. srpna 2016


PRO:   Rychlý systém, mám druhý Samsung, na prvním odešla baterie po třech letech. Zatím totální spokojenost, chybí jen sluchátka. Baterie (telefonuji opravdu hodně) přes jeden den. Telefon mohu jen doporučit, výborná koupě.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Anna Valouchova, 23. srpna 2016


PRO:   Tento telefon jsem koupila i synovi a ten byl spokojen tak jsem si jej pořídila také ještě se na něm učím různé aplikace ale vzhledem k ceně a to co umí doporucuji
PROTI:   Zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nikol, 14. srpna 2016


PRO:   Elegantní, stylový, za tu cenu - bomba
PROTI:   Při prvním zapnuti mobilního telefonu je trochu delší než se odsouhlasí vse a vyplní souhlasy s podmínkami u ruznych aplikací.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenu, 11. srpna 2016


PRO:   Úprava velikosti písma je super. Výborné foto. Rozhodně větší možnost nastavení a přizpůsobení. Větší výdrž baterie. Dvě sim (zatím nevyužívám, ale co kdyby).
PROTI:   Měla jsem předtím Mini, takže moje dlaň a přístroj jsou zatím poněkud nekompatibilní. .Aktualizace jsou o malinko otravnější. Návod v Samsungu (přístroji) jen anglicky. Český je možné stáhnout z internetu a uložit jako dokument. Nedá se ale v něm hledat po heslech.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

iva, 10. srpna 2016


PRO:   - pěkný design
  - krásné barvy
  - dobře fotí
  - lehký, dobře padne do ruky
PROTI:   - zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 27. července 2016


PRO:   Slušný telefon za suer cenu :-)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

leila, 22. července 2016


PRO:   Skvely fotak
PROTI:   Na zaciatku bol telefon rychly, ale po par mesiacoch a brutalne spomalil. Telefon nepouzivam nijak nadmerne na aplikacie a hry v telefone nemam.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hyzik L., 15. července 2016


PRO:   Je to telefon pro dceru a myslim ,ze je plne spokojena

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marci, 14. července 2016


PRO:   Zatím vše v pořádku.
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek, 13. července 2016


PRO:   Nejsem odborník, takže pro mé účely naprosto dostačující.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

lucie, 5. července 2016


PRO:   výdrž baterie je úžasná, při běžném provozu, za den několik telefonátu, internet, focení, čtení knih výdrž i skoro 3dny!!!!

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

buldog, 3. července 2016


PRO:   kvalitní smartphone
PROTI:   stereotyp samsungu u vsech typů

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Honza D., 30. června 2016


PRO:   Máme v rodině již dva přístroje a jsme s nima velice spokojeni. Hlavně cena a výkon.
PROTI:   Bez komentáře

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Barča, 19. června 2016


PRO:   telefon je celkově skvělý

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr, 10. ledna 2016


PRO:   - výborné je to, že má dvě simkarty. Rychlost mezi přepínáním simkaret je velice rychlá
  - android lollipop 5.1.1 je výborný
  - rychlost telefonu je velká, ale když po telefonu chcete více věcí na jednou tak se někdy trochu zasekne
PROTI:   - chybí mi zde klasický přehrávač hudby, ale lze si stáhnout na Google Play

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

RazoR, 4. ledna 2016


PRO:   Za tu cenu je to bezvadný mobil. Osobně mě velmi překvapil. Pro méně náročné uživatele je to momentálně nejlepší volba.
  Byl jsem i překvapen kvalitou fotek.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

DK, 2. ledna 2016


PRO:   Výborný display
  Rychlý systém který není zas tak upravený výrobcem
  Výborná výdrž
  Dokáže udělat pěkné fotky i video
  Je to za ty peníze výborný kompromis mezi cenou a výkonem.
  Koupeno manželce k vánocům, sám mám Lumii 830 a i pro ni jsem chtěl Lumii, konkrétně 640 LTE, ale vím že jsem s konkrétně tímto modelem od Samsungu neudělal chybu a i žena si ho velmi chválí a je naprosto spokojená.
PROTI:   Zatím asi nic nevyhovuje, telefon toho za ty peníze nabízí hodně a splňuje očekávání.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mullerová, 29. prosince 2015


PRO:   Jednoduchost ovládání, celková přehlednost,
PROTI:   Zatím jsem nic neobjevila

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

j, 29. prosince 2015


PRO:   dobra vydrz baterie, rychla odezva, nepotrebne aplikace se daji rychle vypnout, fotky super, fotim prednasky, nahravam deti, vse vyborne i z dalky.
PROTI:   8GB jsem zaplnila okamzite, bez SD karty se tam vejde minimum fotek a videi / fotky jsou podrobne a v dobre kvalite, ale potrebuji vice mista/

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Gabčová Jana, 19. prosince 2015


PRO:   Celková spokojenost s výrobkem i nákupem

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michelle, 16. prosince 2015


PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57143
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro Samsung Galaxy J5

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.