Ruthann Russo: Syrová strava jako životní styl
Fontána Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo
Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo
Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo
Syrová strava jako životní styl - Russo Ruthann
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Syrová strava jako životní styl: Filozofie a výživa na pozadí syrové a živé stravy
Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo
Syrová strava jako životní styl
Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo
Syrová strava jako životní styl
Syrová strava jako životní styl
Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo
Syrová strava jako životní styl - Russo Ruthann
Fontána Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Konečně kniha, která nabízí jasný a ucelený přehled o tom, co to znamená stát se vitariánem. Pokud uvažujete o přechodu na syrovou stravu, nebo již součástí tohoto zdravého, vitálního hnutí jste, může pro vás tato kniha být novou biblí, která vám ukáže, jak může syrová strava přetvořit vás život a pohled na svět. Autorka vášnivě líčí: nejdůležitější syrové potraviny a jak je připravovat, neuvěřitelný výživový dopad syrové stravy na vaše tělo a zdraví, duchovní a meditativní aspekty konzumace syrové stravy, jak přejít ze standardního jídelníčku na syrovou stravu. Naleznete zde praktické a výživové informace nejen o ovoci a zelenině, ale i o produktech, jako jsou kakao či surová přírodní sladidla, o vodě, soli, hodnotě pH, o otázce šťávy versus koktejly smoothie, o procesu sušení potravin a o vlastní přípravě syrové stravy. Navíc se dozvíte o čelních představitelích tohoto hnutí a jejich organizacích, které vám mohou nabídnout mnoho typů dietních programů. Nechybí seznam nejlepších kuchařských knih a slovníček pojmů z oblasti syrové a živé stravy. Syrová strava jako životní styl - Ruthann Russo od authora Ruthann Russo a nakladatelství v kategorii Knihy za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz Každý z nás někdy v životě snědl něco syrového, někteří dokonce i vejce či maso, většina z nás konzumuje v syrovém stavu především ovoce a zeleninu a to jako doplněk našeho běžného jídelníčku. V poslední době se však můžeme především ve větších městech setkat s lidmi, kteří považují syrovou zeleninu a ovoce jako jedinou součást svého stravování. Tento v České republice poměrně nový styl stravování se nazývá vitariánství a jeho hlavní zásadnou je konzumace pouze potravin, které neprošly tepelnou úpravou - vařením, smažením, pečením. Nejčastěji se jako maximální teplota, kterou lze využít pro úpravu potravin uvádí 40 ?C a využívá se především pro sušení. (filozofie a výživa na pozadí syrové a živé stravy) (filozofie a výživa na pozadí syrové a živé stravy)