Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně

Kuchařky

Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně

Hodnocení: 15x
  • 3.8

aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně koupíte i tady

Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně v kostce

Průměrné hodnocení

3,8
  • 3.8

Na základě 15 hodnocení

76% zákazníků vám produkt doporučuje

Pro a proti Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně

  • Vaříme podle kuchařky každý týden a nemůžeme si ji vynachválit. Výborné recepty a skvělé knižní zpracování.
  • Kuchařka pana Vaňka = kvalitně zpracovaný návod jak vařit tradiční, české, neošizené, poctivé a hlavně dobré jídlo. Pane Vaňku, děkujeme!!!
  • Přehledně zpracované, stručná a jasná informace, skvělé fotografie
  • Vyborna vizualizace jednotlivych kroku

  • Mohlo by být více receptů, třeba se dočkáme druhého dílu...
  • vyhovuje vše

Čerstvá hodnocení Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně

  • 5

Ramya81, 25. listopadu 2015

Jsou jídla, která už jinak nevaříme! A i když to vaříme jinak, vždy se jdeme pro jistotu podívat "do Vaňka". Recepty jsou navíc polopatistické, takže se do vaření podle nich může bez obav pustit i méně sběhlá kuchařka, jako jsem například já. :-)


  • 3

Soukup, 12. července 2014

  • zatím jsem vařil jen francouzské brambory,byly opravdu dobré,ba přímo vynikající

  • zatím nic

  • 5

Zdenda, 28. března 2012

  • Přehledně zpracované, stručná a jasná informace, skvělé fotografie


  • 5

Michaela, 26. února 2012

  • Po dlouhé době srozumitelně a přehledně napsaná kuchařka, se kterou zvládne přípravu jídla i začátečník. Recepty vycházejí z postupů a surovin, které používali k přípravě pokrmů generace našich předků. Jsou názorně doplněny fotografiemi a dobrými radami, jak připravit jídlo co nejlépe.
  • Kuchařka pana Vaňka = kvalitně zpracovaný návod jak vařit tradiční, české, neošizené, poctivé a hlavně dobré jídlo. Pane Vaňku, děkujeme!!!

  • Mohlo by být více receptů, třeba se dočkáme druhého dílu...

  • 5

jiri, 27. prosince 2011

  • Vaříme podle kuchařky každý týden a nemůžeme si ji vynachválit. Výborné recepty a skvělé knižní zpracování.

  • vyhovuje vše

Specifikace Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 316 Kč

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také » ... a dál?

Produkt Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně

Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně - parametry

Název produktu: Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 316 Kč
Maximální cena: 371 Kč
Ušetríte až: 55 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.8 bodů z 5
Počet hodnocení: 15 x
Hodnocení:
  • 3.8
Podrobný popis:

aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické české kuchyně. Ačkoli nejde o první publikaci a kuchařku z dílny Romana Vaňka, jde o jeden z nejpovedenějších moderně a precizně sestavených průvodců každého kuchaře - ať už profesionála nebo amatéra - na klasickou českou kuchyni. Kuchařku Romana Vaňěk sestavil spolu se šéfkuchařem Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem a můžete se těšit na 200 receptů, připracovaných krok po kroku, včetně oblasti jako je česká klasická pekařina, na které Vaněk spolupracoval s vynikajícím pekařem Martinem Hanusem. Moderně pojatá kuchařka se cení i z pohledu estetického. Moderní vzhled, postup krok za krokem a vše doplněné fotografiemi, které umocňují požitek z pouhého čtení a pomáhá čtenáři přestavit si na finální pokrm z kvalitní české kuchyně. Předmluvu Pokladů napsali obhájci české gastronomie jako je Jaroslav Sapík, Jitka Rákosníková - šéfredaktorka časpopisu F.O.O.D. nebo kníže Karel Schwarzenberg. A na co se můžete těšit? Vašek "šáhl" opravdu do kuchyní našich babiček: poctivé hovězí polévky huspeniny škvarky utopence řízek s bramborovym salátem koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou tatarák jehněčí vepřové, telecí vnitřnosti, drůbež, divočinu ryby krupicovou kaši, koláče až po vánoční cukroví a další recepty Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Publikace: Poklady klasické české kuchyně - aneb jak to ta babička tenkrát vařila - Roman Vaněk. Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského

institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady

kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit

precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a

spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem

Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady

klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů,

připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na

které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu

Martinem Hanusem. Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali

velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže

Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka

Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Každý recept je pečlivě popsán a

fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu

ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české

kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde

o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu,

škvarky, utope


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.