Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Roman Dolejš: Svět na pánvi aneb cesta k šéfkuchařské čepici

Kuchařky

Roman Dolejš: Svět na pánvi aneb cesta k šéfkuchařské čepici

Hodnocení: 1x
  • 4

Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta za šéfkuchařskou čepicí oceněná v prestižní světové soutěži GOURMAND COOKBOOK AWARDS 2012 jako nejlepší cizojazyčná kuchařka. Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82308

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Roman Dolejš: Svět na pánvi aneb cesta k šéfkuchařské čepici koupíte i tady

Specifikace Roman Dolejš: Svět na pánvi aneb cesta k šéfkuchařské čepici

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 126 Kč

Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty, ať už ty, které vařil na svém pracovišti, nebo domácí recepty svých spolupracovníků. Všechny jsou ale vybrány tak, aby je zvládl uvařit i laik a aby se daly uvařit i u nás z běžně dostupných surovin. Můžete si tak uvařit dobroty, které znáte z dovolené (z Rakouska či Německa nebo třeba z Karibiku), ale také vyzkoušet » ... a dál?

Produkt Roman Dolejš: Svět na pánvi aneb cesta k šéfkuchařské čepici

Roman Dolejš: Svět na pánvi aneb cesta k šéfkuchařské čepici - parametry

Název produktu: Roman Dolejš: Svět na pánvi aneb cesta k šéfkuchařské čepici
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 126 Kč
Maximální cena: 340 Kč
Ušetríte až: 214 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta za šéfkuchařskou čepicí oceněná v prestižní světové soutěži GOURMAND COOKBOOK AWARDS 2012 jako nejlepší cizojazyčná kuchařka. Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty, ať už ty, které vařil na svém pracovišti, nebo domácí recepty svých spolupracovníků. Všechny jsou ale vybrány tak, aby je zvládl uvařit i laik a aby se daly uvařit i u nás z běžně dostupných surovin. Můžete si tak uvařit dobroty, které znáte z dovolené (z Rakouska či Německa nebo třeba z Karibiku), ale také vyzkoušet něco zcela nového (například recepty ze zaoceánské výletní lodi nebo soukromého ostrova). Kromě toho vám kniha umožní nahlédnout do kuchařské profese. Roman v úvodu ke každé kapitole vypráví, jak na daném místě vypadala práce v kuchyni, popisuje její specifika, ale i to, co v kuchařině platí obecně - dozvíte se, na co všechno se kuchař musí připravit, jak probíhá vyučení v Rakousku, jak to chodí v kuchyních restaurací a hotelů v Evropě či na exotických plážích, na zámořské výletní lodi nebo na soukromém ostrově a jaké to je vařit třeba pro Billa Gatese nebo hvězdy NHL. Za celou dobu své kariéry jsem vybral recepty, které jsou bestsellery v té či oné destinaci a které s trochou umu lze úspěšně vytvořit doma pro rodinu, s grilem na zahradě pro přátele nebo jako pěkné menu pro vzácnou návštěvu. Recepty jsou napsány co nejjednodušeji, aby je dovedl uvařit i laik. A schválně jsem vybíral jídla, která nejsou náročná na přípravu ani dokončení. Knížka je určená všem, kdo rádi vaří a zkouší nejen něco klasického, ale i nového a neznámého. Všem, kdo o tomto řemeslu přemýšlí a všem, kdo mají prostě rádi dobré jídlo. Roman Dolejš Svět na pánvi aneb Cesta šéfkuchařské čepici Kuchařka šéfkuchaře Romana Dolejše vám umožní uvařit si autentické recepty ze všech míst, kde jako kuchař působil (Rakousko, Švýcarsko, Karibik, zaoceánská loď nebo soukromý ostrov), a navíc také nahlédnout do zákulisí kuchařské profese a zjistit, jak to chodí v kuchyních luxusních hotelů. Roman Dolejš (1976) v těsně porevolučním období využil možnosti vyučit se v Rakousku nedaleko Vídně a i svou kariéru začal budovat v zahraničí – začínal jako mladý kuchař v malém alpském hotýlku. Každou další práci vybíral tak, aby vždy nejenom poznal novou zemi, ale zároveň také postoupil v kuchařské hierarchii a naučil se něco nového. Nesnažil se stát rovnou šéfkuchařem, pokorně prošel různými kuchařskými posty, vyzkoušel si i cukrařinu, až postupně procestoval kus světa a stal se šéfkuchařem luxusního pražského hotelu. Zdá se až neuvěřitelné, kolik toho už má za sebou – jeho úspěch je výsledkem tvrdé práce, odvahy, víry ve vlastní schopnosti a cenných zkušeností. (váz., 216 str., 18x25 cm) Autorova cesta za čepicí šéfkuchaře byla pěkně dobrodružná. Procestoval skoro celý svět a ze všech míst, kde vařil, si přivezl ty nejlepší recepty,


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.