Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Srovnání cen Reproplast Ruční spirálový turbošlehač

Kuchyňské náčiní

Reproplast Ruční spirálový turbošlehač

Hodnocení: 1x
  • 4

Ruční spirálový šlehač je určen k vyšlehání šlehačky do kávy, ledového mléka do pěny a k vyšlehání sněhu z bílků. Vyšlehat lze také palačinkové těsto, jíšku, či bešamel. Postup: stlačováním rukojeti šlehače roztočíte šlehací hlavici.

Radost vám udělá:
  • 4.85044
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Reproplast Ruční spirálový turbošlehač

Kategorie Kuchyňské náčiní
Výrobce Reproplast
Nejnižší cena 112 Kč

Ruční spirálový šlehač je určen k vyšlehání šlehačky do kávy, ledového mléka do pěny a k vyšlehání sněhu z bílků. Vyšlehat lze také palačinkové těsto, jíšku, či bešamel. Postup: stlačováním rukojeti šlehače roztočíte šlehací hlavici. ... a dál?

Produkt Reproplast Ruční spirálový turbošlehač

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


ETA 0133 90000

ETA 0133 90000

od 2 434 Kč

LAMART LT7009

LAMART LT7009

od 319 Kč

Lindr PYGMY 20/K

Lindr PYGMY 20/K

od 7 090 Kč

Brita Optimax filtr

Brita Optimax filtr

od 1 199 Kč

Reproplast Ruční spirálový turbošlehač - parametry

Název produktu: Reproplast Ruční spirálový turbošlehač
Výrobce: Reproplast
Minimální cena: 112 Kč
Maximální cena: 112 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Ruční spirálový šlehač je určen k vyšlehání šlehačky do kávy, ledového mléka do pěny a k vyšlehání sněhu z bílků. Vyšlehat lze také palačinkové těsto, jíšku, či bešamel.

Postup: stlačováním rukojeti šlehače roztočíte šlehací hlavici.


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.