redakce časopisu Apetit: Ryby a plody moře (Edice Apetit)
redakce časopisu Apetit: Ryby a plody moře (Edice Apetit)

redakce časopisu Apetit: Ryby a plody moře (Edice Apetit)

od 308 Kč
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských plodů. Všechny recepty jsou pečlivě vybrány a vyzkoušeny redaktorkami časopisu Apetit.  Najdete zde 150 receptů, ve kterých se dozvíte, jak marinovat ryby, jak je péct, grilovat, smažit v celku, připravovat z nich polévky, jak pracovat s konzervovanými rybami, jak zpracovat plody moře atd. Kuchařská kniha je rozdělena do…
Parys.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
399 Kč
Za dopravu 99 Kč Skladem
399 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: redakce časopisu Apetit: Ryby a plody moře (Edice Apetit)
Minimální cena: 308 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetříte až: 91 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

POPIS

Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských plodů. Všechny recepty jsou pečlivě vybrány a vyzkoušeny redaktorkami časopisu Apetit. 

Najdete zde 150 receptů, ve kterých se dozvíte, jak marinovat ryby, jak je péct, grilovat, smažit v celku, připravovat z nich polévky, jak pracovat s konzervovanými rybami, jak zpracovat plody moře atd. Kuchařská kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky, Filety & celé ryby, Bez kostí, Plody moře, Grilování, Z konzervy, Delikatesy a Servis.

SPECIFIKACE

Rozměry: 21,5 × 24,5 × 1,5 cm

Hmotnost: 800 g

Rok vydání: 2012

Jazyk: český jazyk

Vazba: vázaná pevná

Počet stran: 160

ISBN: 978-80-87575-00-0

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na další kuchařky Apetit nebo na podobné produkty.

Tento titul je v českom jazyku Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora. Z receptov a odporúčaní si vyberú tí, ktorí s rybami a morskými plodmi len chcú začať i tí, ktorí ich už dávno pravidelne pripravujú a hľadajú nové nápady. Lovte a varte s chuťou! 160 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetitu vyskúšaných receptov je rozdelených do 8 kapitol: Polévky Filety & celé ryby Bez kostí Plody moře Grilování Z konzervy Delikatesy Servis Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7) - od authora a nakladatelství v kategorii Knihy za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.