Mamma mia aneb to nejlepší od italských matek
Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)
Mamma mia!
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek
Mamma mia! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Itálie - BURDA Media 2000
Mamma mia!
Mamma mia!
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Mamma mia!
Mamma mia!
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
<p> Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená!</p> <p> V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo...</p> <p> Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd.</p> <p> "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.</p> <p> PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii!</p> <p align="LEFT" style="margin-bottom: 0cm; orphans: 0; widows: 0;"> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol:</span></font></p> <p align="LEFT" style="margin-bottom: 0cm; orphans: 0; widows: 0;"> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">- Šupito presto</span></font><br /> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">- Bravo, pizza</span></font><br /> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">- Pasta, a pasta!</span></font><br /> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">- Pod jižním slunce</span></font><br /> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">- Horská výprava</span></font><br /> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">- Grandiózní hostina</span></font><br /> <font face="Helvetica, serif"><span lang="cs-CZ">- Sladký život</span></font></p>