Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Učebnice/Odborná literatura

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst koupíte i tady

Specifikace Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 157 Kč

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. ... a dál?

Produkt Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - parametry

Název produktu: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 157 Kč
Maximální cena: 223 Kč
Ušetríte až: 66 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují

rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii.

Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou

přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na

seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a

výrobky v cukrářské praxi. Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Soubor publikací Receptury pro cukrářskou výrobu koncipovaný jako pracovní sešit pro vpisování poznámek žáků při výuce, který zahrnuje celý sortiment cukrářské výroby. Každý sešit má teoretický úvod a samostatné receptury. Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami a výrobky v cukrářské praxi.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.