Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

od 174 Kč
Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.…
Eshop.knihydobrovsky.cz
Skladem
174 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst
Minimální cena: 174 Kč
Maximální cena: 182 Kč
Ušetříte až: 8 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Soubor publikací Receptury pro cukrářskou výrobu koncipovaný jako pracovní sešit pro vpisování poznámek žáků při výuce, který zahrnuje celý sortiment cukrářské výroby. Každý sešit má teoretický úvod a samostatné receptury. Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami a výrobky v cukrářské praxi.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.