Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Ratio Moderní kuchyně ve společném stravování - Jiří Černý

Knihy

Ratio Moderní kuchyně ve společném stravování - Jiří Černý

Hodnocení: 1x
  • 4

Ucelený soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni.. Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82296

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Ratio Moderní kuchyně ve společném stravování - Jiří Černý koupíte i tady

Specifikace Ratio Moderní kuchyně ve společném stravování - Jiří Černý

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 141 Kč

Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy. Moderní kuchyně zahrnuje také nové suroviny, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny » ... a dál?

Produkt Ratio Moderní kuchyně ve společném stravování - Jiří Černý

Ratio Moderní kuchyně ve společném stravování - Jiří Černý - parametry

Název produktu: Ratio Moderní kuchyně ve společném stravování - Jiří Černý
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 141 Kč
Maximální cena: 263 Kč
Ušetríte až: 122 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Ucelený soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni.. Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy. Moderní kuchyně zahrnuje také nové suroviny, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektiv lidí, marketing, cenovou tvorbu, účetnictví a výkaznictví, atd. Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organizmus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování apod. Toto vše a ještě více zjistíte v této publikaci, která je nezbytnou knihou pro každého pracovníka ve společném stravování i pro amatérského gastronoma. Autor knihy Jiří Černý, Vydavatelstvo Ratio, Kniha,2005


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.