Princess 17 2665
Princess 17 2665

Princess 17 2665

Fondue set Princess 172665. Fondue set Princess je vynikající pro připravu  klasického  masového fondue, sýrového fondue, čokoládového fondue či čínského fondue, má plynule regulovatelný termostat do 200 stupňů Celsia* a tepelně izolované rukojeti. Nádoba fondue je snímatelná pro snadné čistění a pro plnění olejem. Fondue Princess má sendvičové dno  pro snadný přenos tepla - není nutný extrémně vysoký výkon - díky sendvičovému dnu se teplota v…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Princess 17 2665
Výrobce: PRINCESS
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Fondue set Princess 172665. Fondue set Princess je vynikající pro připravu  klasického  masového fondue, sýrového fondue, čokoládového fondue či čínského fondue, má plynule regulovatelný termostat do 200 stupňů Celsia* a tepelně izolované rukojeti. Nádoba fondue je snímatelná pro snadné čistění a pro plnění olejem. Fondue Princess má sendvičové dno  pro snadný přenos tepla - není nutný extrémně vysoký výkon - díky sendvičovému dnu se teplota v nádobě fondue udržuje velmi snadno.Součástí balení je rotační kroužek na podstavci se 6ti omáčkovníky a 8 fondue vidliček - veškeré potřebné vybavení pro společné posezení s rodinou či přáteli.**  Název fondue, které je stále populárnější i u nás, je z francouzštiny – tavit – ale původní pokrm má svůj původ ve Švýcarsku (sýrové fondue).  V minulosti, kdy nebylo možno potraviny uchovávat dlouho, se sýry rychle kazily a ztrácely svou vláčnost a měkkost.  Kousky chleba namočené v roztaveném sýru chutnaly farmářům rozhodně lépe, než nakrájený ztvrdlý sýr.  Ani příjemná společnost širší rodiny při stolování nebyla za dlouhých zim k zahození. Díky tomu se fondue postupem času rozšířilo do celého světa a samozřejmě vzniklo i mnoho nových variant.       Nyní již existuje nepřeberné množství receptů na vynikající sýrové fondue (2 nebo více druhů sýrů, bílé víno, zahušťovadlo – většinou mouka - do kterého lze namáčet kousky chleba či bílého pečiva), čokoládové fondue (základem je rozpuštěná čokoláda, do které na fondue vidličce namáčíte kousky ovoce či sušenek), masové fondue  (v rozpáleném oleji – vždy 100% rostlinný olej -  fritujete na fondue vidličkách kousky syrového masa – drůbežího, hovězího, ryb nebo i kousky zeleniny), nebo čínské fondue – Hot Pot (zde se kousky masa, ryb nebo zeleniny připravují ve vývaru).     V jakémkoliv elektrickém fondue setu můžete připravit mnoho variant této pochoutky – výhodou je udržování konstantní teploty – speciálně u sýrového nebo čokoládového fondue, nevzniká zde také pach jako u lihových vařičů.   Ať si již vyberete jakýkoliv fondue set – rozhodně je důležitý výkon. Fondue s nízkým výkonem se prohřívá pomaleji, a u výrobků pod 1200W byste u stolu dlouho čekali. V každém případě, v dnešní uspěchané době je příprava fondue dobrá příležitost ke společnému stolování, nenáročnému na předchozí přípravu jídla. Navíc fondue nemusí být nikdy stejné, vyhoví každé chuti a při jeho přípravě se fantazii meze nekladou.   Dárek  zdarma ke každé objednávce - Kuchařka z nakladatelství REBO Myš v polévce. Anotace: Vaření podle tlustých knih a zaručených babiččiných rad už vyšlo z módy. Teď jsou v kurzu počítače a internet! Na síti lze objevit obrovskou spoustu receptů, ale také celých kuchařských blogů. Tato knížka chce představit ty nejlepší vybrané kousky z těchto virtuálních kuchyní i těm, kdo nemají přístup k internetu. Proto se spojilo 15 autorek takových blogů a společně sestavily 15 úžasných menu zahrnujících předkrm, hlavní jídlo, dezert a další pochutiny a praktická síťovka pro každo

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.