Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Ottovo nakladatelství Dezerty

Knihy naučná literatura

Ottovo nakladatelství Dezerty

Hodnocení: 1x
  • 4

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. Možno si ich pripraviť vopred a uchovávať v chladničke až do chvíle, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.74444
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Ottovo nakladatelství Dezerty

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 29 Kč

Ottova kuchařka Vám nabízí nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky ! Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie Obsah: Bavorský krém s jahodami Panna Cotta s meruňkovou omáčkou Vaječný krém s mandlemi Rýžový dezert Krémové pochoutky Citronový krém a další.....počet stran: 72 ... a dál?

Produkt Ottovo nakladatelství Dezerty

Ottovo nakladatelství Dezerty - parametry

Název produktu: Ottovo nakladatelství Dezerty
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 29 Kč
Maximální cena: 29 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. Možno si ich pripraviť vopred a uchovávať v chladničke až do chvíle, keď ich ponúkneme hosťom. Z obsahu vyberáme: Bavorský krém s jahodami Čokoládová pena s pomarančovým likérom Suflé Grand Marnier Citrónové suflé Melónový rôsol Kráľovná pudingov Mont Blanc Malinový a broskyňový dezert Publikace: Dezerty. Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené

kuchařky

Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených

pochoutek

Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za

krokem

Speciálně pořízené názorné fotografie Publikace: Dezerty. Dezerty OTTOVO - Edice: Ottova kuchařka - Ottovo nakladatelství - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str. - IS Kniha Dezerty, Autor Pacnerová Jana, Anotace: Nejlepší recepty české i mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Ottovo nakladatelství 2005, edice Ottova kuchařkaKniha, čeština, 40 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.