Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Olga Mengerová, Milan Hrubý: Dieta u chronických onemocnění ledvin

Knihy naučná literatura

Olga Mengerová, Milan Hrubý: Dieta u chronických onemocnění ledvin

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Ledviny jako párový, relativně malý orgán, se podílejí na řade důležitých tělesných pochodů. Umožňují odstraňovat z těla přebytečnou vodu a odpadní látky, významně se uplatňují při regulaci krevního tlaku, podporují tvorbu červených krvinek v kostní dřeni, aktivují vitamín D potřebný pro regeneraci kostí a zasahují ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Olga Mengerová, Milan Hrubý: Dieta u chronických onemocnění ledvin koupíte i tady

Specifikace Olga Mengerová, Milan Hrubý: Dieta u chronických onemocnění ledvin

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 121 Kč

Ledviny jako párový, relativně malý orgán, se podílejí na řade důležitých tělesných pochodů. Umožňují odstraňovat z těla přebytečnou vodu a odpadní látky, významně se uplatňují při regulaci krevního tlaku, podporují tvorbu červených krvinek v kostní dřeni, aktivují vitamín D potŕebný pro regeneraci kostí a zasahují do mnoha dalších procesů. Máte nemocné ledviny? Chcete jim usnadnit práci a zmírnit jejich zátěž? Věříte, že vhodnou úpravou Vašeho jídelníčku můžete omezit výskyt komplikací a zabránit rozvoji selhání » ... a dál?

Produkt Olga Mengerová, Milan Hrubý: Dieta u chronických onemocnění ledvin

Olga Mengerová, Milan Hrubý: Dieta u chronických onemocnění ledvin - parametry

Název produktu: Olga Mengerová, Milan Hrubý: Dieta u chronických onemocnění ledvin
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 121 Kč
Maximální cena: 209 Kč
Ušetríte až: 88 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.5 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 3.5
Podrobný popis:

Ledviny jako párový, relativně malý orgán, se podílejí na řade důležitých tělesných pochodů. Umožňují odstraňovat z těla přebytečnou vodu a odpadní látky, významně se uplatňují při regulaci krevního tlaku, podporují tvorbu červených krvinek v kostní dřeni, aktivují vitamín D potřebný pro regeneraci kostí a zasahují do mnoha dalších procesů. Máte nemocné ledviny? Chcete jim usnadnit práci a zmírnit jejich zátěž? Věříte, že vhodnou úpravou Vašeho jídelníčku můžete omezit výskyt komplikací a zabránit rozvoji selhání ledvin? Potřebujete poradit, jak vyhovět požadavkům komplexní léčby z hlediska stravování? Hledáte odpovědi na otázky týkající se správné výživy a snížené funkce ledvin? V tom případě máte k dispozici názornou příručku, která Vás může kdykoli a kdekoli provázet a navigovat správným směrem, v souladu se rčením „Jíme proto, abychom žili“. OBSAH Úvod

Slovníček pojmů Výživa při chronickém selhání ledvin

Určení stavu výživy nemocného

Dietní doporučení při krátkodobých onemocněních ledvin

Dietní doporučení při dlouhodobých onemocněních ledvin

Praktické stručné rady a zásady

Výběr potravin

Dietní režim při nefrotickém syndromu

Dietní režim u diabetické nefropatie

Dietní režimy u poruch metabolismu minerálů a vody u nemocných se selháním ledvin

Poruchy kalciofosfátového metabolismu

Receptury

Rejstřík Publikace: Dieta u chronických onemocnění ledvin - Hrubý M.;Mengerová O.. Stručný popis knihy Dieta u chronických onemocnění ledvin:Tato

příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a

jejichpartnerům a rodinám. Její cílem je stručné a jasné vysvětlení

zásadzdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném

konzervativně,bez dialýzy.Obecné principy dietních doporučení jsou

rozvedenyv receptářové části, která poskytuje všem zájemcům

praktický návod, jakse vypořádat s omezením některých běžných

složek potravy s ohledem nazákladní onemocnění. Publikace: Dieta u chronických onemocnění ledvin - Hrubý M.;Mengerová O.. Stručný popis knihy Dieta u chronických onemocnění ledvin:Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejichpartnerům a rodinám. Její cílem je stručné a jasné vysvětlení zásadzdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně,bez dialýzy.Obecné principy dietních doporučení jsou rozvedenyv receptářové části, která poskytuje všem zájemcům praktický návod, jakse vypořádat s omezením některých běžných složek potravy s ohledem nazákladní onemocnění.Autor: Hrubý Milan, Mengerová OlgaRok vydání: 2012Vazba: PaperbackISBN: 978-80-87250-07-5Počet stran: 149Rozměry: 135 x 205


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.