Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Oldřich Dufek: Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni

Knihy

Oldřich Dufek: Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni

Hodnocení: 1x
  • 4

Maso zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, tzv. zvěřina, je velmi chutné a nutričně velmi hodnotné. Nemáme-li v rodině myslivce, pak dnes dobře nakoupíme kvalitní zvěřinu nejen ve specializovaných prodejnách, ale také ve větších supermarketech. Naší předkové dobře znali ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82327

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Oldřich Dufek: Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni koupíte i tady

Specifikace Oldřich Dufek: Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 125 Kč

Maso zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, tzv. zvěřina, je velmi chutné a nutričně velmi hodnotné. Nemáme-li v rodině myslivce, pak dnes dobře nakoupíme kvalitní zvěřinu nejen ve specializovaných prodejnách, ale také ve větších supermarketech. Naší předkové dobře znali výživovou hodnotu a vlastnosti jednotlivých druhů zvěřiny a jejích jednotlivých dílů a dovedli z nich připravovat chutné krmě. To dokládají četné historické dokumenty a kuchařské knihy z minulého i dřívějších » ... a dál?

Produkt Oldřich Dufek: Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni

Oldřich Dufek: Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni - parametry

Název produktu: Oldřich Dufek: Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 125 Kč
Maximální cena: 186 Kč
Ušetríte až: 61 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:
  • Maso zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, tzv. zvěřina, je velmi chutné a nutričně velmi hodnotné. Nemáme-li v rodině myslivce, pak dnes dobře nakoupíme kvalitní zvěřinu nejen ve specializovaných prodejnách, ale také ve větších supermarketech. Naší předkové dobře znali výživovou hodnotu a vlastnosti jednotlivých druhů zvěřiny a jejích jednotlivých dílů a dovedli z nich připravovat chutné krmě. To dokládají četné historické dokumenty a kuchařské knihy z minulého i dřívějších století. Fotografie: Jiří Poláček Návrh obálky: Pavla Momčilová Z obsahu: Srnčí maso Jelení
  • Daňčí
  • Mufloní Divočák Divoký králík a zajíc Bažant
  • Koroptev
  • Divoká kachna Jehněčí ... V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího.Podtitul: Ve zdravé kuchyniAutor: Oldřich DufekEdice: Pavla vaří a peče zdravěRok vydání­: 2006Vazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 80-85936-56-9Počet stran: 92Rozměry: 230,0 x 160,0 x 4,0 Zvěrina a lahodná masa ve zdravé kuchyni - Oldřich Dufek. Zvěrina a lahodná masa ve zdravé kuchyni - Oldřich Dufek od nakladatelství Medica Publishing v kategorii | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz

Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.