Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Cizojazyčné knihy » Srovnání cen Octopus Publishing Group Larousse Gastronomique -

Cizojazyčné knihy

Octopus Publishing Group Larousse Gastronomique -

Hodnocení: 1x
  • 4

New Larousse Gastronomique - Hamlyn . Nabízíme vám poslední mírně opotřebený kus (nepatrná škrábnutí na laminu knižních desek) za výrazně nižší cenu. Vazba ani listy poškozeny nejsou. Containing over 900 fresh photographs, this title provides recipes, tips, cooking styles and origins for various dish in history. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.8225
doprava zdarma
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Octopus Publishing Group Larousse Gastronomique -

Kategorie Cizojazyčné knihy
Nejnižší cena 1 929 Kč

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black and white photographs. All chapters have been read and edited by field specialists, and 85 biographies of chefs have been added. Entries have also been regrouped for increased accessibility. Originally created by Prosper Montagne and published in 1938, this » ... a dál?

Produkt Octopus Publishing Group Larousse Gastronomique -

Octopus Publishing Group Larousse Gastronomique - - parametry

Název produktu: Octopus Publishing Group Larousse Gastronomique -
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 1 929 Kč
Maximální cena: 2 508 Kč
Ušetríte až: 579 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

New Larousse Gastronomique - Hamlyn . Nabízíme vám poslední mírně opotřebený kus (nepatrná škrábnutí na laminu knižních desek) za výrazně nižší cenu. Vazba ani listy poškozeny nejsou. Containing over 900 fresh photographs, this title provides recipes, tips, cooking styles and origins for various dish in history. Larousse Gastronomique, the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black and white photographs. All chapters have been read and edited by field specialists, and 85 biographies of chefs have been added. Entries have also been regrouped for increased accessibility. Originally created by Prosper Montagne and published in 1938, this essential addition to any kitchen has withstood the test of time and become an invaluable source of information for every enthusiastic cook. Without the exaggeration and extravagant distractions of many of today's cookery titles, New Larousse Gastronomique contains recipes, tips, cooking styles and origins for almost every dish in history. New Larousse Gastronomique - Hamlyn od nakladatelství v kategorii | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Larousse Gastronomique je na klasická světová kulinářské příručka, s více než 35.000 prodanými výtisky jen ve Velké Británii. Larousse je znám a oblíben pro svou autoritativní a obsáhlou sbírku receptů. Toto vydání bylo aktualizováno v roce 2009. V atraktivní edici v pevné vazbě a v kazetě obsahuje přes 900 nových fotografií. Všechny kapitoly byly přečteny a upraveny širokou skupinou odborníků, bylo přidáno 85 nových biografií šéfkuchařů. Záznamy v knize byly také přeskupeno pro lepší přehlednost. Originál této knihy vytvořil Prosper Montagne a publikoval jej v roce 1938. Tento základní doplněk každé kuchyně odolal zkoušce času a stal se neocenitelným zdrojem informací všech nadšených kuchařů. Larousse Gastronomique 2009 obsahuje recepty, užitečné tipy, různé styly vaření a původ potravin pro téměř každé jídlo v historii. The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and b/w, and 85 biographies of chefs added. Originally published in 1938, this is still a source of information for cooks and chefs, with people such as Heston Blumenthal, Gordon Ramsay, Ken Hom and Michel Roux citing it for praise. Since 2004, the volume of cookery books sold has almost doubled.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.