Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování. Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP. Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení. Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování. Publikace: Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování. Publikace: Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování - 3.yd.. Soubor aktuálních předpisů (zákonů, vyhlášek a směrnic EU) týkající se hygieny pro majitele a personál hotelů, restaurací, výroben lahůdek a dalších provozů veřejného stravování. Právní stav: 1. 1. 2007 Publikace: Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování - 3.yd.. Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování - 3.yd. z kategorie Knihy | Odborná literatura | Společenské vědy | Sociologie od Newsletter naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! , Druh sortimentu : Kniha, Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování, Jazyk : Čeština, Počet stran : 110 (pravidla dle legislativy EU, zákon o ochraně veřejného zdraví, vyhláška č. 137)