Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Miroslav Merten: Zpracování ryb

Učebnice/Odborná literatura

Miroslav Merten: Zpracování ryb

Hodnocení: 1x
  • 4

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Miroslav Merten: Zpracování ryb koupíte i tady

Specifikace Miroslav Merten: Zpracování ryb

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 398 Kč

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb. ... a dál?

Produkt Miroslav Merten: Zpracování ryb

Miroslav Merten: Zpracování ryb - parametry

Název produktu: Miroslav Merten: Zpracování ryb
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 398 Kč
Maximální cena: 475 Kč
Ušetríte až: 77 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.Autor: Miroslav MertenVazba: Pevná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7333-094-1Počet stran: 300Rozměry: 213,0 x 148,0 x 23,0 Zpracování ryb - Miroslav Merten. Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj. 75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha Zpracování ryb - Miroslav Merten od nakladatelství INFORMATORIUM spol. s r.o. v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.