Miroslav Merten: Zpracování ryb
Miroslav Merten: Zpracování ryb

Miroslav Merten: Zpracování ryb

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.Autor: Miroslav MertenVazba:…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Miroslav Merten: Zpracování ryb
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.Autor: Miroslav MertenVazba: Pevná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7333-094-1Počet stran: 300Rozměry: 213,0 x 148,0 x 23,0 Zpracování ryb - Miroslav Merten. Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj. 75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha Zpracování ryb - Miroslav Merten od nakladatelství INFORMATORIUM spol. s r.o. v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.