Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Milan Zemina, Dagmar Lánská: Koření pro chuť a vůni

Knihy naučná literatura

Milan Zemina, Dagmar Lánská: Koření pro chuť a vůni

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Koření pro chuť a vůni - aneb Bez koření není vaření - Dagmar Lánská;Milan Zemina. Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Ale nejen sůl, totéž platí o koření. Koření dodává pokrmům chuť a to v nekonečné škále variací a odstínů. Prospívá dobrému ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.88418
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Milan Zemina, Dagmar Lánská: Koření pro chuť a vůni

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 149 Kč

Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Koření pro chuť a vůni (Dagmar Lánská) - původ, účinné látky, působení, recepty - Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Ale nejen sůl, totéž platí o koření. Koření dodává pokrmům chuť a to v nekonečné škále variací a odstínů. Prospívá dobrému trávení. Kvůli svým chuťovým kvalitám bylo odnepaměti předmětem výnosných obchodů. Stalo se prostředkem, jímž » ... a dál?

Produkt Milan Zemina, Dagmar Lánská: Koření pro chuť a vůni

Milan Zemina, Dagmar Lánská: Koření pro chuť a vůni - parametry

Název produktu: Milan Zemina, Dagmar Lánská: Koření pro chuť a vůni
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 149 Kč
Maximální cena: 189 Kč
Ušetríte až: 40 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Koření pro chuť a vůni - aneb Bez koření není vaření - Dagmar Lánská;Milan Zemina. Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Ale nejen sůl, totéž platí o koření. Koření dodává pokrmům chuť a to v nekonečné škále variací a odstínů. Prospívá dobrému trávení. Kvůli svým chuťovým kvalitám bylo odnepaměti předmětem výnosných obchodů. Stalo se prostředkem, jímž demonstrovali své umění kuchařští mistři. Odlišuje národní kuchyně po celé planetě. Uplatňuje se ve všech pokrmech – slaných, sladkých, kyselých, teplých, studených, pečených atd. Zkrátka bez koření není vaření. Ing. Dagmar Lánská, CSc. je vyhlášenou odbornicí v oboru koření, zabývá se jím déle než třicet let. Nejenže je ovládá botanicky, ale především gastronomicky a je i autorkou řady speciálních kořenicích směsí, jejichž obliba sahá až za naše hranice. V této publikaci shrnula své dlouholeté zkušenosti a popsala šedesát druhů koření, tradičních i novějších, ale především je spojila se 180 recepty z celého světa. Volila takové pokrmy, ve kterých nejvíce vynikne svérázná chuť a vůně příslušného koření. A díky tomu si lze nejen skvěle pochutnat, ale zároveň vychutnat atmosféru krajů, odkud koření pochází. Tato kořeninová kuchařka doplňuje autorčiny předchozí publikace Zelenina od A do Z a Ovoce na stovky chutí. Ukázky vybraných druhů koření a pokrmů do ní nafotografoval její osvědčený spolupracovník Milan Zemina. Publikace: Koření pro chuť a vůni - aneb Bez koření není vaření - Dagmar Lánská;Milan Zemina. původ, účinné látky, působení, recepty - TeMi - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 160 str. - ISBN: 978-80-87156-


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.