Martin Jiskra: Dvanáct chutí roku
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince - Martin Jiskra. Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj. Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince - Martin Jiskra od nakladatelství EUROMEDIA GROUP, k.s. v kategorii | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz