Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Lenka Žák: Víme, co jíme – Vědomé vaření

Kuchařky

Lenka Žák: Víme, co jíme – Vědomé vaření

Hodnocení: 20x
  • 4

Kniha Víme, co jíme - Vědomé vaření ukazuje čtenářům jak je důležité vědět, co jíme. Autorka Lenka Žák, známá také jako Biolenka, nabízí čtenářům inspiraci, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Podle této kuchařky mohou vařit i ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Lenka Žák: Víme, co jíme – Vědomé vaření koupíte i tady

Specifikace Lenka Žák: Víme, co jíme – Vědomé vaření

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 285 Kč

Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je » ... a dál?

Produkt Lenka Žák: Víme, co jíme – Vědomé vaření

Lenka Žák: Víme, co jíme – Vědomé vaření - parametry

Název produktu: Lenka Žák: Víme, co jíme – Vědomé vaření
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 285 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetríte až: 114 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 20 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Kniha Víme, co jíme - Vědomé vaření ukazuje čtenářům jak je důležité vědět, co jíme. Autorka Lenka Žák, známá také jako Biolenka, nabízí čtenářům inspiraci, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Podle této kuchařky mohou vařit i lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po dezerty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví. V závěru knihy najdete i rozhovory s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.Kniha Víme, co jíme - Vědomé vaření ukazuje čtenářům jak je důležité vědět, co jíme. Autorka Lenka Žák, známá také jako Biolenka, nabízí čtenářům inspiraci, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Podle této kuchařky mohou vařit i lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po dezerty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví. V závěru knihy najdete i rozhovory s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě. Popis Šestero vědomého přístupu k sobě samému a k přírodě: Vím, co jím. Kdo plodiny vypěstoval, vyrobil, jak a kde. Jídlo bez chemie, které nacestovalo co nejméně kilometrů. Beru zodpovědnost za své zdraví. Psychické i fyzické. Šetřím peníze za nákup přebytečného jídla. Beru ohled na Matku přírodu. Lidi okolo sebe mohu inspirovat ke změně jedině změnou svého vlastního přístupu. Žiji aktivní a tvůrčí život. Vím, jak vyvážit svou stravu. Jak ji upravit, abychom se cítili stále plni energie. Úryvek z úvodu: "Jak to upravit, aby se to dalo jíst...?" "Jak dlouho se s tím budu vařit...?" "To není možné takhle jíst, když mám takovou a takovou práci a životní styl..." A právě tahle kuchařka přináší odpovědi. Je laskavá, nikam nikoho netlačí a ukazuje, jak jednoduše připravit jídlo, které nám nejen bude chutnat, ale osvěží i tělo a mysl. Geniální mi připadá specialita této kucha


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.