Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Učebnice/Odborná literatura

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Hodnocení: 1x
  • 4

Autor : Konrád Kendík, Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285
doprava zdarma

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování koupíte i tady

Specifikace Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 706 Kč

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. ... a dál?

Produkt Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - parametry

Název produktu: Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 706 Kč
Maximální cena: 1 017 Kč
Ušetríte až: 311 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Autor : Konrád Kendík, Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Druh sortimentu : Kniha, Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování, Jazyk : Slovenština, Počet stran : 750 Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy 2v, Kendík, Konrád, Nová práca, spol. s r.o., Knihy - Učebnice, odborná literatura - Hospodářství, technické vědy - Potravinářství, gastronomie Autor: Konrád KendíkNakladatelství: Nová prácaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 750Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x52 mmISBN: 978-80-89350-43-8


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.