Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov

Učebnice/Odborná literatura

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov

Hodnocení: 1x
  • 4

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov koupíte i tady

Specifikace Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 764 Kč

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín » ... a dál?

Produkt Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov - parametry

Název produktu: Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 764 Kč
Maximální cena: 1 099 Kč
Ušetríte až: 335 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov. Podtitul: v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniachAutor: Konrád KendíkRok vydání: 2012Vazba: Pevná bez přebalu leskláISBN: 978-80-89350-44-5Počet stran: 1270Rozměry: 305,0 x 220,0 x 50,0


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.