Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Kolektiv autorů: Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

Učebnice/Odborná literatura

Kolektiv autorů: Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

Hodnocení: 1x
  • 4

Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího. 21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho. Hlavním jídlem je Anglická svíčková jemně obložená. 11. července 1929 je na ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Kolektiv autorů: Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího koupíte i tady

Specifikace Kolektiv autorů: Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 63 Kč

21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho. Hlavním jídlem je Anglická svíčková jemně obložená. 11. července 1929 je na zámku v Lánech zámecké Déjeneur. Podává se mimo jiné Telecí jazýček po zahradnicku. Telecí i hovězí má své místo na těch nejnoblesnějších stolech první republiky a má ho tam i dnes. Vedle těch nejrůznějších způsobů přípravy telecího nebo » ... a dál?

Produkt Kolektiv autorů: Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

Kolektiv autorů: Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího - parametry

Název produktu: Kolektiv autorů: Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 63 Kč
Maximální cena: 99 Kč
Ušetríte až: 36 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího. 21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho. Hlavním jídlem je Anglická svíčková jemně obložená. 11. července 1929 je na zámku v Lánech zámecké Déjeneur. Podává se mimo jiné Telecí jazýček po zahradnicku. Telecí i hovězí má své místo na těch nejnoblesnějších stolech první republiky a má ho tam i dnes. Vedle těch nejrůznějších způsobů přípravy telecího nebo hovězího však určitě zvítězí svíčková. Vedle Richelieu, Colbert, Wellington nebo Dubarry vítězí však určitě Svíčková na smetaně. Na másle lehce osmahnuté, na kolečka nakrájené petržel, mrkev, celer a cibule, několik zrnek pepře, nové koření a kůra z půlky citronu, bobkový list, snítka tymiánu, na kostičky nakrájená slanina, trocha octa a trocha polévky. Svíčkovou pak v této společnosti dušenou do měkka vyjmeme a šťávu pak zahustíme kyselou smetanou a trochou rozkloktané hladké mouky. Hotovou omáčku pak zjemníme kouskem čajového másla. Věříme, že se nám těmito několika řádky povedlo navodit atmosféru prvorepublikové noblesy, a proto vám přejeme trochu inspirace z receptů této knihy a nakonec vám i všem vašim hostům slavnostní dobrou chuť. Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího od nakladatelství COLUMBUS HOLDINGS spol. s r.o. v kategorii | | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.