KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý...
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob - Pavel Kadlec;Karel Melzoch;Michal Voldřich;kolektiv. Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů Publikace: Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob - Pavel Kadlec;Karel Melzoch;Michal Voldřich;kolektiv. Autor knihy kolektív autorov, Vydavatelstvo Key publishing, 2010. Nové doplněné vydání oblíbeného atlasu přiná