Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý...

Knihy naučná literatura

KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý...

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob - Pavel Kadlec;Karel Melzoch;Michal Voldřich;kolektiv. Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý... koupíte i tady

Specifikace KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý...

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 492 Kč

Kniha Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem » ... a dál?

Produkt KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý...

KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý... - parametry

Název produktu: KEY Publishing Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských vý...
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 492 Kč
Maximální cena: 590 Kč
Ušetríte až: 98 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob - Pavel Kadlec;Karel Melzoch;Michal Voldřich;kolektiv. Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských

výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie

potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je

určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a

jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních

informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným

přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských

technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem

odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a

  • anglickým souhrnem.
  • Evropská technologická platforma – východiska
  • pro výzkum v oblasti potravinářství
  • Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a
  • mlékárenských výrobků
  • Technologie olejů, tuků, detergentů a
  • kosmetiky
  • Fermentační technologie
  • Technologie sacharidů

Výroba pochutin a zpracování suchých plodů Publikace: Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob - Pavel Kadlec;Karel Melzoch;Michal Voldřich;kolektiv. Autor knihy kolektív autorov, Vydavatelstvo Key publishing, 2010. Nové doplněné vydání oblíbeného atlasu přiná


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.