Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Key publishing Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob -

Učebnice/Odborná literatura

Key publishing Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob -

Hodnocení: 1x
  • 4

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Key publishing Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob -

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 541 Kč

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. ... a dál?

Produkt Key publishing Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob -

Key publishing Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob - - parametry

Název produktu: Key publishing Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob -
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 541 Kč
Maximální cena: 693 Kč
Ušetríte až: 152 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských

a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům

o odborné znalosti související s inženýrskými procesy

při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako

učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného

zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních

informací pro odbornou veřejnost a pracovníky

v potravinářství.

Text knihy je rozdělen do 6 částí:

• základní principy vycházející z chemického

inženýrství, včetně měření základních technologických

veličin

• vlastnosti potravin• procesy s minimálním tepelným zásahem• procesy s tepelným ošetřením potravin• procesy s odebráním tepla• doplňkové procesy Autor: Kadlec Pavel, Melzoch Karel, Voldřich Michal, kolektiv; Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit ... Vydala škola Chemicko-technologická v Praze.

Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.