Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra...

Knihy

KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra...

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin - ;kolektiv. Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra... koupíte i tady

Specifikace KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra...

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 174 Kč

Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá » ... a dál?

Produkt KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra...

KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra... - parametry

Název produktu: KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra...
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 174 Kč
Maximální cena: 195 Kč
Ušetríte až: 21 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin - ;kolektiv. Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve

falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně

aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z

cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum

bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity

potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke

zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také

zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá

tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a

prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality

potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu. Řešitelský tým

projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou

alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh

čtenářů. Publikace: Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin - ;kolektiv. Autor knihy Helena Čížková, Vydavatelstvo Key publishing, Kniha,2011


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.