Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Srovnání cen KDS Variant Sada nožů na pečivo

Kuchyňské náčiní

KDS Variant Sada nožů na pečivo

Hodnocení: 1x
  • 4

Hmotnost: 330 g Rozměry: 215 x 25 x 325 mm Sada obsahuje: Nůž špikovací 4,5 Nůž porcovací 6 Nůž filetovací 6 Vidlice kuchyňská dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 2.33
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace KDS Variant Sada nožů na pečivo

Kategorie Kuchyňské náčiní
Výrobce KDS
Nejnižší cena 299 Kč

Nůž pomazánkový 4 - FLEX Nůž kuchyňský 4,5 - pilka Nůž kuchyňský 6 - vlnitý Nůž kuchyňský 6 dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to » ... a dál?

Produkt KDS Variant Sada nožů na pečivo

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


ETA 0133 90000

ETA 0133 90000

od 2 434 Kč

LAMART LT7009

LAMART LT7009

od 319 Kč

Lindr PYGMY 20/K

Lindr PYGMY 20/K

od 7 090 Kč

Brita Optimax filtr

Brita Optimax filtr

od 1 277 Kč

KDS Variant Sada nožů na pečivo - parametry

Název produktu: KDS Variant Sada nožů na pečivo
Výrobce: KDS
Minimální cena: 299 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetríte až: 100 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Hmotnost: 330 g Rozměry: 215 x 25 x 325 mm Sada obsahuje: Nůž špikovací 4,5 Nůž porcovací 6 Nůž filetovací 6 Vidlice kuchyňská dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů. Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstr


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.