Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Ostatní kuchyňské náčiní » Srovnání cen KDS TREND ROYAL nůž hornošpičatý 7,5 cm

Ostatní kuchyňské náčiní

KDS TREND ROYAL nůž hornošpičatý 7,5 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

Délka čepele: 75 mm Celková délka: 180 mm Hmotnost: 43 g Nože řady TREND ROYAL jsou vyrobeny z vysoce kvalitní francouzské nerezavějící oceli s obsahem molybdenu a vanadu, které zvyšují řezné vlastnosti a trvanlivost ostří. Běžně dosahovaná tvrdost v rozpětí 54-56 HRc. Rukojeť je vyrobena z ergonomicky ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace KDS TREND ROYAL nůž hornošpičatý 7,5 cm

Kategorie Ostatní kuchyňské náčiní
Výrobce KDS
Nejnižší cena 120 Kč

Délka čepele: 75 mm Celková délka: 180 mm Hmotnost: 43 g Nože řady TREND ROYAL jsou vyrobeny z vysoce kvalitní francouzské nerezavějící oceli s obsahem molybdenu a vanadu, které zvyšují řezné vlastnosti a trvanlivost ostří. Běžně dosahovaná tvrdost v rozpětí 54-56 HRc. Rukojeť je vyrobena z ergonomicky tvarovaného plastu. Nože splňují všechny požadavky kladené na obdobné výrobky, které přicházejí do styku s potravinami. Vhodné pro mytí v automatických myčkách. dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy » ... a dál?

Produkt KDS TREND ROYAL nůž hornošpičatý 7,5 cm

KDS TREND ROYAL nůž hornošpičatý 7,5 cm - parametry

Název produktu: KDS TREND ROYAL nůž hornošpičatý 7,5 cm
Výrobce: KDS
Minimální cena: 120 Kč
Maximální cena: 129 Kč
Ušetríte až: 9 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Délka čepele: 75 mm Celková délka: 180 mm Hmotnost: 43 g Nože řady TREND ROYAL jsou vyrobeny z vysoce kvalitní francouzské nerezavějící oceli s obsahem molybdenu a vanadu, které zvyšují řezné vlastnosti a trvanlivost ostří. Běžně dosahovaná tvrdost v rozpětí 54-56 HRc. Rukojeť je vyrobena z ergonomicky tvarovaného plastu. Nože splňují všechny požadavky kladené na obdobné výrobky, které přicházejí do styku s potravinami. Vhodné pro mytí v automatických myčkách. dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů. Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a úč


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.