Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Kuchyňské nože » Srovnání cen KDS TREND nůž 9 cm

Kuchyňské nože

KDS TREND nůž 9 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

Délka nože: 90 mm Celková délka: 190 mm Hmotnost: 45 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54 HRc, standardně 55 HRc). Upevnění střenky k čepeli je ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace KDS TREND nůž 9 cm

Kategorie Kuchyňské nože
Výrobce KDS
Nejnižší cena 157 Kč

Délka nože: 90 mm Celková délka: 190 mm Hmotnost: 45 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54 HRc, standardně 55 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné náročné zákazníky preferující kvalitu. Umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly » ... a dál?

Produkt KDS TREND nůž 9 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


KDS TREND nůž 9 cm - parametry

Název produktu: KDS TREND nůž 9 cm
Výrobce: KDS
Minimální cena: 157 Kč
Maximální cena: 185 Kč
Ušetríte až: 28 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Délka nože: 90 mm Celková délka: 190 mm Hmotnost: 45 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54 HRc, standardně 55 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné náročné zákazníky preferující kvalitu. Umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly hodnoceny kladně Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné. dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupň


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.