Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Kuchyňské nože » Srovnání cen KDS TREND nůž 9 cm

Kuchyňské nože

KDS TREND nůž 9 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

Délka nože: 90 mm Celková délka: 190 mm Hmotnost: 45 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54 HRc, standardně 55 HRc). Upevnění střenky k čepeli je ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace KDS TREND nůž 9 cm

Kategorie Kuchyňské nože
Výrobce KDS
Nejnižší cena 167 Kč

1002 nůž na nudle 3,5 TREND Mat 1 délka čepele: 75 mm celková délka: 180 mm hmotnost: 43 gmateriál: nerezNůž na nudle 3,5 TREND je univerzálním pomocníkem při krájení v kuchyni, s jeho pomocí jednim tahem po těstě připravíte domácí nudličky. ... a dál?

Produkt KDS TREND nůž 9 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Lamart LT2045

Lamart LT2045

od 248 Kč

Fiskars 978304

Fiskars 978304

od 234 Kč

Lamart LT2042

Lamart LT2042

od 168 Kč

Lamart LT2057

Lamart LT2057

od 899 Kč

Fiskars 120740

Fiskars 120740

od 234 Kč

KDS TREND nůž 9 cm - parametry

Název produktu: KDS TREND nůž 9 cm
Výrobce: KDS
Minimální cena: 167 Kč
Maximální cena: 180 Kč
Ušetríte až: 13 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Délka nože: 90 mm Celková délka: 190 mm Hmotnost: 45 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54 HRc, standardně 55 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné náročné zákazníky preferující kvalitu. Umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly hodnoceny kladně Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné. dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupň


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.