Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Kuchyňské nože » Srovnání cen KDS Řeznický porcovací nůž 25 cm

Kuchyňské nože

KDS Řeznický porcovací nůž 25 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

plastová rukojeť formgrip7 KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? KDS Řeznický porcovací nůž 25 cm koupíte i tady

Specifikace KDS Řeznický porcovací nůž 25 cm

Kategorie Kuchyňské nože
Výrobce KDS
Nejnižší cena 347 Kč

2643 nůž řeznický porcovací 10 Mat 1 délka čepele: 250 mmcelková délka: 380 mmhmotnost: 185 g Řeznický porcovací nůž 10 určený pro zpracování masa, jedná se zpravidla o masivnější nůž se širokou a dlouho čepelí. ... a dál?

Produkt KDS Řeznický porcovací nůž 25 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Lamart LT2045

Lamart LT2045

od 248 Kč

Fiskars 978304

Fiskars 978304

od 234 Kč

Lamart LT2042

Lamart LT2042

od 168 Kč

Lamart LT2057

Lamart LT2057

od 899 Kč

Fiskars 120740

Fiskars 120740

od 234 Kč

KDS Řeznický porcovací nůž 25 cm - parametry

Název produktu: KDS Řeznický porcovací nůž 25 cm
Výrobce: KDS
Minimální cena: 347 Kč
Maximální cena: 465 Kč
Ušetríte až: 118 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

plastová rukojeť formgrip7 KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny

kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale

obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů. Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel. Kuchyňský nůž délka čepele 250mm, celková délka 380mm. Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vy


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.