Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Ostatní kuchyňské náčiní » Srovnání cen KDS Řeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cm

Ostatní kuchyňské náčiní

KDS Řeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

Rozměr 130/270mm, váha 90g KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? KDS Řeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cm koupíte i tady

Specifikace KDS Řeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cm

Kategorie Ostatní kuchyňské náčiní
Výrobce KDS
Nejnižší cena 159 Kč

1656 nůž řeznický 5 vykosť.vyosený Mat 1 délka čepele: 130 mmcelková délka: 270 mmhmotnost: 90 gŘeznický vykosťovací vyosený nůž 5 je určeny pro odkrajování masa od kostí a odřezávání tuku. ... a dál?

Produkt KDS Řeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Kenwood AT 340

Kenwood AT 340

od 2 414 Kč

Bosch MUZ 4 MM 3

Bosch MUZ 4 MM 3

od 1 500 Kč

Bionaire FSFSBS0024

Bionaire FSFSBS0024

od 303 Kč

Guzzanti GZ 700

Guzzanti GZ 700

od 688 Kč

Kenwood MG 700

Kenwood MG 700

od 4 904 Kč

KDS Řeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cm - parametry

Název produktu: KDS Řeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cm
Výrobce: KDS
Minimální cena: 159 Kč
Maximální cena: 189 Kč
Ušetríte až: 30 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Rozměr 130/270mm, váha 90g KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny

kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale

obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů. Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel. 1656 nůž řeznický 5 vykosť.vyosený

Mat

1

délka čepele: 130 mmcelková délka: 270 mmhmotnost: 90 gŘeznický vykosťovací vyosený nůž 5 je určeny pro odkrajování masa od kostí a odřezávání tuku. - celková délka 27 cm

- čepel 13 cm

- modrá rukojeť

- váha 90 g EAN: 8594861165609 Profesionál


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.