KDS Řeznická zabíjačková souprava
KDS Řeznická zabíjačková souprava

KDS Řeznická zabíjačková souprava

od 8 899 Kč
Hmotnost: 4370 g Rozměry: 325 x 100 x 455 Obsahuje : 1x nůž vykošťovací ( čepel 12,5 cm ) 1x nůž ( čepel 17,5 cm ) 1x nůž ( čepel 17,5 cm ) 1x nůž ( čepel 22,5 cm ) 1x nůž ( čepel 22,5 cm ) 1x kolébka (dvounožová ) 1x ocílka kulatá 2x zvonek řeznický 1x vidlice řeznická 1x kufr na nože Při platbě předem za toto zboží na náš účet je poštovné zdarma. dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a…
Luxusní nože
Skladem
8 899 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: KDS Řeznická zabíjačková souprava
Výrobce: KDS
Minimální cena: 8 899 Kč
Maximální cena: 8 899 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hmotnost: 4370 g

Rozměry: 325 x 100 x 455

Obsahuje : 1x nůž vykošťovací ( čepel 12,5 cm ) 1x nůž ( čepel 17,5 cm ) 1x nůž ( čepel 17,5 cm ) 1x nůž ( čepel 22,5 cm ) 1x nůž ( čepel 22,5 cm ) 1x kolébka (dvounožová ) 1x ocílka kulatá 2x zvonek řeznický 1x vidlice řeznická 1x kufr na nože Při platbě předem za toto zboží na náš účet je poštovné zdarma.

dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží.

KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu

Rady do kuchyně

Základní péče o nože

Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha.

Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům.

Údržba kuchyňských nožů

Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit.

Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů.

Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.