TOP 5
Kayser INOXcreamer objem 0,5l
Kayser Šlehačková láhev INOXcreamer 0.5 L
Šlehačková láhev WHIPcreamer Inox 0,5l - Kayser
Kayser Láhev na šlehačku Whipcreamer Inox 0,5 l
Šlehačková láhev WHIPcreamer Inox 0,5l
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Šlehačková láhev WHIPcreamer Inox 0,5l
Kayser Šlehačková láhev INOXcreamer objem 0,5l
Šlehačková láhev WHIPcreamer Inox 0,5l - Kayser
Kayser Šlehačková láhev INOXcreamer 0.5 L
Kayser Láhev na šlehačku Whipcreamer Inox 0,5 l
Kayser Šlehačková láhev INOXcreamer objem 0,5l - Kayser
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Kayser | Šlehačková láhev INOXcreamer - objem 1 l Nejlepší šlehačkové láhve na trhu v poměru ceny a kvality Pro profesionální použití i pro domácnost Objem 1 litr Celokovové provedení Šlehačka vydrží v chladu až 10 dnů ve šlehačkové láhvi Nerez Doporučujeme používat bombičky Kayser BSN-1111 Recepty: Nutella Mousse Baileys: Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)400 ml smetany min. 33%3 - 4 lžíce Nutelly3 lžíce Baileys Irish Cream2 lžíce moučkového cukru Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku. Po vypuštění bombičky protřepejte.Vše dle návodu k obsluze šlehače!Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.Podávejte chlazené s kousky čokolády. Medová šlehačka: Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)400 ml smetany min. 33%4 - 6 lžic meduDo láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku. Po vypuštění bombičky protřepejte. Vše dle návodu k obsluze šlehače!Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.Podávejte chlazené s kousky čokolády. Malinový dezert s jogurtem: Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)200 ml jogurtu 200 ml smetany min. 33%4 lžíce malinového sirupu1 lžička citronové šťávyDo láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku. Po vypuštění bombičky protřepejte. Vše dle návodu k obsluze šlehače! Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.Podávejte chlazené s čerstvými malinami. Česneková pěna: Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)200 ml smetany min. 33%200 ml zakysané smetany1 lžička česnekové pasty nebo rozetřeného česneku sůl, pepřDo láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku. Po vypuštění bombičky protřepejte. Vše dle návodu k obsluze šlehače!Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.Podávejte chlazené k zeleninovému salátu nebo ke grilovanému kuřeti.